Home Dekorácie do bytu a bytové doplnky :) Alternatívny vianočný stromček do malého bytu: bizarný alebo geniálny nápad?

Alternatívny vianočný stromček do malého bytu: bizarný alebo geniálny nápad?

by blog.novynabytok.sk

Foto: Christmas Decorations – Creative Christmas Tree for Small Apartments by HOW TO: Live Your Style

Vianočný stromček nemusí byť len tradičná jedlička, z ktorej pomaly opadáva ihličie. Určite ste sa už stretli aj s inými podobami vianočného stromčeku. Nepotrebujete bývať v trópoch a zdobiť palmy a kaktusy girlandami z kvetov, stačí ak obývate menší panelákový byt a pre nedostatok priestoru nemáte kam napchať tradičný vianočný stromček.

Prinášame vám niekoľko inšpirácií, ako tento problém vyriešiť. Do výroby vianočného stromčeka môžete zapojiť celú rodinu, vrátane detí, ktoré sa určite vynájdu.

A čo tak vyrobiť niečo aj pre kolegov v práci? Niečo malé, čo sa zmestí aj na pracovný stôl v kancelárii alebo na konferenčný stolík… Určite sa neurazia.

Pozrite si toto video, kde nájdete množstvo inšpirácie:

Uvidíte, že na Vianoce sa dajú zužitkovať aj vešiaky, fotografický statív, staré dosky či konáriky naplaveného dreva.

Najobľúbenejšou tradičnou alternatívou sú vetvičky ihličnanov, ozdobené tým, čo by ste za bežných okolností zavesili na stromček. Táto ľahko prenosná dekorácia vám ako bonus krásne prevonia byt. 

christmas-574603_1920

Foto: © 2015 Pixabay

Ak sa chcete vyhnúť popadanému ihličiu, použite vysušené konáriky stromov, lesklé vianočné ozdoby a dlhú svetelnú reťaz (najlepšie so studenými LED svetlami). Moderný handmade vianočný stromček je na svete. Alebo radšej uprednostníte jednoduchý adventný veniec?

Foto: © Weddingchicks

Chcete skúsiť niečo naozaj bizarné? Máte doma rebrík? A viete aký ma rebrík tvar, keď sa rozloží? Veru, rovnaký ako vianočný stromček. Vyzdobte ho sviečkami a farebne zladenými dekoráciami.

 Foto: © Mary Brown

Hľadáte ešte viac inšpirácie? Pozrite si tento blog.

Na záver jeden tip pre pracantov: zvýšili vám v ofise staré výkazy alebo publikácie, ktoré by mali skončiť v zberných surovinách? Postavte si z nich stromček!

NUC_Christmas_Tree_S_Calhoun

 Foto: © Wikimedia

A na vianočnom večierku potešte kolegov sladkým prekvapením v tvare… veď viete čoho 🙂

christmas-1065578_1920

Foto: © 2015 Pixabay

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť