Home Dekorácie do bytu a bytové doplnky :) 3 originálne spôsoby, ako využiť rebrík

3 originálne spôsoby, ako využiť rebrík

by blog.novynabytok.sk
originálny pracovný kút

Rebrík je vnímaný skôr ako praktický pomocník pri maľovaní alebo orezávaní stromov v záhrade. Skrýva sa v ňom ale oveľa viac! S trochou fantázie a zručnosti ho môžete premeniť na úžasný interiérový doplnok, ktorý vám bude každá návšteva obdivovať a závidieť.

Rebrík ako vešiak

Či už si ho dáte do predsiene alebo do izby takýto originálny vešiak vám poskytne dosť miesta na vaše oblečenie a bude určite jedným z najzaujímavejších doplnkov v dome. A vyrobiť ho nie je vôbec náročné. Stačí vám iba rebrík, konzoly na uchytenie o stenu a prípadne nejaká tá farba alebo priesvitný náter. Ako si svoj nový vešiak vyzdobíte, je už len otázka vašej kreativity.

 

multifunkčný rebrík Zdroj: notedlist.com

Rebrík namiesto lustra

Takéto originálne osvetlenie sa hodí na chodbu ale aj do obývačky. Rebrík stačí ošetriť náterom a upevniť ho reťazou alebo lanom o strop. Premyslite si, aké žiarovky zvolíte, aby svetlo nebolo príliš intenzívne ani príliš slabé. Ideálna je svetelná reťaz, ktorú iba omotáte okolo rebríka a originálny luster je na svete.

rebrík ako lusterZdroj: http://www.diyyourcrafts.com/

Pracovný kútik s rebríkmi

Z dvoch rebríkov si môžete vytvoriť perfektný pracovný kút so stolom aj s poličkami. Hodí sa nie len do pracovne, aj do detskej izby.

Obľúbené akcie a výpredaje až -53%

V tomto prípade si treba dať pozor na nosnosť, ako nakoniec pri každej poličke, a zabezpečiť rebríky tak, aby sa nerozchádzali ani neposúvali. Tá trocha námahy a zopár šróbov ale určite budú stáť za to.

originálny pracovný kútZdroj: turbulences-deco.fr

Čítajte tiež: Ako si vyrobiť taburetku z pneumatiky
Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť