Home Nápady do záhrady Záhradný nábytok si vyberajte s rozumom

Záhradný nábytok si vyberajte s rozumom

by blog.novynabytok.sk

Na záhradu si chodíme oddýchnuť a nadýchať sa čerstvého vzduchu. Víkendová atmosféra volá po grilovačke a príjemnom posedení s rodinou či priateľmi. Ak ste aj vy fanúšikmi trávenia času na záhrade, odporúčame vám investovať do kvalitného záhradného nábytku.

Zahradní posezení

Záhradný nábytok – Allibert – Modena

Medzi najobľúbenejší záhradný nábytok, ktorý nájde uplatnenie na terase či na verande, patria sedacie zostavy či sety, ktoré pozostávajú zo stola a stoličiek či kresiel. Tieto sú spravidla vyrobené z dreva, z kovu v kombinácii so sklom alebo z ratanu, príp. umelého ratanu. Ide väčšinou o špeciálne upravený nábytok odolný voči poveternostným podmienkam a môžete ho pokojne využívať aj na balkóne či na streche.

Zahradní sestava pro 4 osoby

Záhradná zostava – Deokork – Napoli II.

Luxusní dřevěná sestava

Záhradný nábytok – Hecht – Prague

Zahradní sestava v kombinaci kov - sklo

Záhradný nábytok – Hecht – Ekonomy

Záhradné sedenie už od 95€

Ak vám príde lacný záhradný nábytok z kovu alebo plastu príliš chladný a neosobný, vyzdobte ho mäkkými farebnými vankúšmi na sedenie a opieranie. Takéto polstrovanie zároveň šetrí nábytok a zabezpečí mu dlhšiu životnosť.

Barevné polštáře a podsedáky

Foto: © www.pinterest.com/cushionesgarden/

Umelý ratan je veľmi ľahký, odoláva chladu a je nenáročný na údržbu. Záhradný nábytok z umelého ratanu pritom nemusíte využívať len vonku, hodí sa aj do interiérov, do obývačky či zimnej záhrady. To isté platí aj pre hliníkový záhradný nábytok. Ak kupujete drevený záhradný stôl, myslite na to, že jeho doska by mala byť hrubá približne 3 cm, aby bol stôl dostatočne stabilný, aj keď bude fúkať silný vietor.

Krásný ratanový nábytek

Záhradný nábytok – Deokork – Corfu Sun

Ratanové sezení

Záhradný nábytok – Allibert – Salvador Balcony Set

Záhradné stoly a stoličky si môžete nakúpiť aj samostatne, podľa vlastných estetických preferencií. Sklápacie, stohovateľné, polohovacie a skladacie záhradné stoličky oceníte v prípade, že k vám zavíta návšteva.

Rozkládací stolička

Záhradná stolička – Deokork – Miami

Chcete sa na záhrade cítiť ako v parku? Drevené záhradné lavičky priam lákajú k posedeniu medzi zeleňou. Hodia sa však aj ako náhrada stoličiek, k záhradnému jedálenskému stolu. A ich spestríte vankúšikmi, budú pôsobiť veselšie a zároveň budú veľmi pohodlné.Netradiční zahradní lavička

Záhradná lavička – Hecht – Country

Kombinace dvou křesel a stolku

Záhradné sedenie – Hecht – Teebench

Kvalitné záhradné lehátko vám umožní naplno si vychutnať letné dni pri bazéne, či len tak na terase, s chladivým drinkom v ruke. Či už si zvolíte záhradné lehátka z dreva, ratanu či kovu, neurobíte chybu, ak si k nim dokúpite aj praktický rozkladací slnečník. Ochráni vás v čase, keď je slnečné žiarenie najagresívnejšie.

Dřevěné zahradní lehátko

Záhradné lehátko – Hecht – Resort I

Luxusní zahradní lehátko

Záhradné lehátko – Deokork – S12953-NE

Zahradní lehátko

Záhradné lehátko – Deokork – Siena (Durian)

novynabytok_blog_banner_600x140_2016-04-27_2

Výborným doplnkom pre vás budú aj záhradné príručné stolíky, na ktoré si môžete položiť minerálku a časopisy, či jednoduché a lacné záhradné taburetky. Vaše deti určite poteší malé záhradné pieskovisko, v ktorom sa môžu do sýtosti vyšantiť, kým sa vy budete opaľovať.

Pískoviště s lavičkou

Záhradné pieskovisko s lavičkou – Deokork

Deťom sa určite zavďačíte aj v prípade, že sa pre nich nájde nejaká záhradná hojdačka či hojdacia sieť. Luxusné závesné hojdacie kreslo zas navodí romantickú atmosféru a poteší dospelých.

 

Super houpačka

Záhradná hojdačka – Doppler – Borneo

Dřevěná houpačka

Záhradná hojdačka – Hecht – Baharu Lux

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť