Home Bývajme zdravo! Posteľ Boxspring: luxus ako v hoteli každú noc!

Posteľ Boxspring: luxus ako v hoteli každú noc!

by blog.novynabytok.sk
Manželská posteľ Boxspring 180 cm - Renar - Como

Pred niekoľkými mesiacmi sa aj na slovenskom trhu začala šíriť novinka s názvom Boxspring. Ide o americké postele, ktoré si už stihli získať obľúbenosť po celom svete.

Manželská posteľ Boxspring 180 cm - Renar - Como

Manželská posteľ Boxspring 180 cm – Renar – Como

Tento typ postelí nájdete takmer vo všetkých 4 a 5 hviezdičkových hoteloch, pretože každý správny hotelový manažér vie, že zabezpečiť pohodlie pre zákazníka je to najpodstatnejšie. A ako najlepšie to docieliť? Práve vďaka komfortnému prvotriednemu spánku, ktorým rozmaznáte a potešíte každého človeka na zemi.

Manželská posteľ Boxspring 180 cm - Styler - Lux

Manželská posteľ Boxspring 180 cm – Styler – Lux

Prečo si nedopriať takýto luxus každý deň?

Spite ako v hoteli vďaka Boxspring posteli. Mať ju v spálni totiž neznamená len zariadiť si svoj domov štýlovo, ale tiež prakticky. Obsahuje dva veľké matrace s roštom, umiestnené na vyvýšenej úložnej ploche, a masívne čelo. Kombinuje tak moderný štýl vhodný do domu aj do bytu spolu s účelnosťou veľkého priestoru na uskladnenie vašich vecí. Ide teda o pohodlné riešenie nábytku do vašej spálne, vďaka ktorému získate všetky výhody, a to kúpou len jedinej postele.

Objaviť ich všetky!

Manželská posteľ Boxspring 180 cm - Renar - Modena

Manželská posteľ Boxspring 180 cm – Renar – Modena

Boxspring vz. springbox

Samotný názov sa odvodzuje z jej konkrétnej časti, tzv. springbox, ktorý sa skladá z posteľovej základne s pružinovým systémom, posteľového čela a posteľných nožičiek. Táto premyslená konštrukcia zabezpečuje pohodlie vďaka správnemu spojeniu rôznorodých vrstiev a veľkej výške. Rozmery postele sú štandardne 180×200 cm. V ponuke je veľká variabilita farieb, značiek či rôznych príjemných materiálov, ktoré sú kombinované s perfektne prepracovanými detailmi. Takto sa viete obklopiť originálnym dizajnom presne podľa vašej chuti.

Manželská posteľ Boxspring 180 cm - Styler - Base

Manželská posteľ Boxspring 180 cm – Styler – Base

Na prežitie v tomto rýchlom a stresujúcom svete je nevyhnutné dopriať si trochu luxusu. Kontinentálna posteľ, ako sa jej tiež často hovorí, sa postará o váš kvalitný spánok a vy sa môžte elegantne, pohodlne a s noblesou presunúť do pokojnej a harmonickej krajiny snov.

Manželská posteľ Boxspring 180 cm - Renar - Palermo

Manželská posteľ Boxspring 180 cm – Renar – Palermo

Čítajte tiež: Ako si vybrať správny nočný stolík?
Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť