Home Bývajme zdravo! Užite si tohtoročný Deň žien ako sa patrí!

Užite si tohtoročný Deň žien ako sa patrí!

by blog.novynabytok.sk

Blíži sa deň, ktorý patrí všetkým ženám. Každá z nás by si ho teda mala patrične užiť – veď byť ženou je úžasné, ale častokrát aj náročné!

Foto: © istockphoto.com

Medzinárodný deň žien každoročne pripadá na 8. marec. Tento medzinárodne uznávaný sviatok stanovila OSN. Viete, ako MDŽ vlastne vznikol?

V roku 1908 štrajkovalo 40 000 newyorských krajčírok proti desaťhodinovému pracovnému času, zlým pracovným podmienkam a nízkym mzdám. O dva roky neskôr presadila nemecká socialistka Clara Zetkinová na prvej medzinárodnej ženskej konferencii Druhej internacionály v Kodani tento sviatok, avšak jeho dátum sa určil neskôr – až po 1. sv. vojne.

Foto: © istockphoto.com

Oslávte MDŽ tak, ako sa patrí a urobte si radosť. Ponúkame vám pár tipov, ktoré urobia tento deň jedinečným!

Aspoň chvíľka leňošenia

Možno ráno musíte skoro vstávať do práce tak ako v každý iný deň, ale to neznamená, že si nenájdete aspoň pár minút počas dňa na sladké leňošenie. Ak by váš šéf či kolegovia mali nejaké poznámky, použite argument: “Dnes si to môžem dovoliť, veď je Deň žien!”.

Foto: © istockphoto.com

Spálňa - BRW - Mezo

Spálňa – BRW – Mezo

Vytiahnite farby zo šatníka!

Nezáleží na tom, či sa vyberiete len tak na prechádzku mestom, s kamarátkou do kina alebo na rande. Nezabudnite na pestré farby, ktoré veľmi pristanú každej žene, rozžiaria ju a navyše dodajú pozitívnu energiu.

Foto: © istockphoto.com

Preneste vašu radosť ďalej

Skúste v tento deň potešiť aj ďalšiu úžasnú ženu z vášho okolia. Čo tak poslať kamarátke vtipnú selfie s prianím? Kúpiť mamke obľúbené kvety? Alebo pomôcť starej susede s nákupom?

Foto: © istockphoto.com

Pripravte si obľúbené jedlo

Navariť si obľúbené jedlo, na ktoré máte chuť? Áno! A čo tak upiecť si obľúbený koláč? No dobre, aj puding bude stačiť. 🙂
Jedáleň - BRW - August 1

Jedáleň – BRW – August 1

Deň žien nás má spájať

Čo na tom, že Deň žien je tento rok v stredu? Pozvite priateľky na kávu alebo na pohárik dobrého vínka a urobte si poriadny babinec. Alebo vyrazte spolu do kina. A hlavne si doprajte. Pokojne aj zákusok, ktorému v obľúbenej kaviarni už tak dlho odolávate.

Foto: © istockphoto.com

Obývacia izba - BRW - Dinaro

Obývacia izba – BRW – Dinaro

Buďte sama sebou

Spievať nahlas, tancovať na obľúbenú pesničku z rádia a robiť šialené veci občas túžime všetky. Odviažte sa a buďte spontánna. Príval endorfínov zaručený!

Foto: © istockphoto.com

Čas len pre seba

Keby ste v tento deň mali hodinku len pre seba, ako by ste ju strávili? Čítaním obľúbenej knihy? Príjemným kúpeľom? Alebo by to bolo čokoľvek iné? Investujte čas do seba, zaslúžite si ho!

 

Foto: © istockphoto.com

toaletný stolík

Toaletný stolík – Signal – Sophia 341

Foto: © istockphoto.com

Čítajte tiež: Posteľ Boxspring: luxus ako v hoteli každú noc!
Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť