Home Ako sa starať o nábytok Nová kúpeľňa presne podľa vašich predstáv: Juventa vás očarí kvalitou a štýlovým dizajnom!

Nová kúpeľňa presne podľa vašich predstáv: Juventa vás očarí kvalitou a štýlovým dizajnom!

by blog.novynabytok.sk
Kúpeľňa - Juventa - Tivoli

Kúpeľňový nábytok Juventa sme vám už čiastočne predstavili v predchádzajúcom článku. Táto exkluzívna značka ale ponúka okrem samostatných kusov kúpeľňového nábytku aj kúpeľňové zostavy. Vďaka nim si zariadite novú kúpeľňu rýchlo, štýlovo a bezstarostne.

Nová kúpeľňa pre odvážnych 

Zariaďujete si práve kúpeľňu, alebo vám srdce piští po novom nábytku? Ak uvažujete o niečom výnimočnom a štýlovom, potom vás musí zaujať kúpeľňový nábytok Juventa. Ponúka totiž modely aj v netradičných farbách, ktoré vašu kúpeľňu spravia naozaj jedinečnou.

Kúpeľňové zostavy Juventa Tivoli môžete mať v žiarivej červenej farbe. Nábytok je lesklý, čo celý efekt ešte umocní.

Kúpeľňa - Juventa - Tivoli

Kúpeľňa – Juventa – Tivoli

Nemenej zaujímavý je aj modelový rad Juventa Prato v lesklej bordovej farbe. Asi nám dáte za pravdu, že takéto farby sa v kúpeľni často nevidia. V ponuke, samozrejme, nájdete aj bielu či sivú farbu.

Okrem farieb vás poteší aj moderný, minimalistický a pritom neprehliadnuteľný dizajn každého jedného kúsku. V kúpeľných zostavách Juventa nájdete rôzne kombinácie závesných skriniek, ako aj skriniek s umývadlom.

Kúpeľňa - Juventa - Prato

Kúpeľňa – Juventa – Prato

V jednoduchosti je krása

Dizajnéri nábytku Juventa sa tohto hesla rozhodne držali a urobili dobre. Všetky modely sú dizajnovo jednoduché, ale očarujúce. Presne také, aké by mala mať správna nová kúpeľňa.

Kúpeľne Juventa TU

Kúpeľňové zostavy Monika sa dajú považovať za klasiku. Čisté línie a minimalistické prevedenie zapadne do každej jednej kúpeľne. Okrem bielej farby je dostupné aj prevedenie v tmavom odtieni s imitáciou dreva.  Ako jediný má tento modelový rad aj lesklé kovové nožičky.

Kúpeľňa - Juventa - Monika

Kúpeľňa – Juventa – Monika

Závesné sú skrinky modelového radu Ravenna, ktoré sú taktiež nenápadné, ale vašu kúpeľňu určite spestria. O niečo výraznejší je model Zlata a to najmä  vďaka úchytom, ktoré sú klasické kovové a sú z vonkajšej strany zásuvky. Ostatné modely takéto úchyty nemajú, ale sú vyrezané, v prípade modelu Prato oválne a kovové. Nech sa rozhodnete pre akúkoľvek kúpeľnú zostavu, nezískate len kusy nábytku, ale aj dušu vašej kúpeľne.

Kúpeľňa - Juventa - Zlata

Kúpeľňa – Juventa – Zlata

Ako si vybrať kúpeľňový nábytok

Kúpeľňa je špecifickou miestnosťou hlavne kvôli vlhkosti a vode, s ktorou denne prichádza do kontaktu aj nábytok. Je preto dôležité vyberať si nábytok, ktorý je do kúpeľne určený.

Nábytok do kúpeľne by mal byť vyrobený napríklad z laminovanej drevotriesky ako nábytok Juventa. Doska je ošetrená hydrofóbnymi prípravkami, aby drevo nevlhlo a nábytok sa nezničil.

Povrch korpusu aj dvierok je u väčšiny modelov 5 – krát lakovaný s UV vytvrdzovaním a má tak vysoký lesk, ktorý vašej kúpeľni pristane. Ak si chcete uľahčiť upratovanie, oceníte závesné skrinky, pod ktorými sa dlážka umýva predsa len ľahšie, ako pri skrinkách s nožičkami.

Kúpeľňa - Juventa - Viola

Kúpeľňa – Juventa – Viola

Keď si kupujete kúpeľňovú zostavu, premyslite si a premerajte, či vám všetky časti do kúpeľne zapadnú. Značka Juventa totiž prináša viacero zostáv, a tak si môžete vybrať tú, ktorá vám a vašej kúpeľni bude vyhovovať najlepšie. Ak ste nenašli zostavu, ktorú by ste vedeli naplno využiť, možnosťou sú samostatné kusy nábytku.

Uprednostňujete kúpeľňové zostavy alebo si kúpeľňu radšej vyskladáte so samostatných kusov nábytku? Páči sa vám nová značka Juventa? 

novynabytok_blog_banner_600x140_2016-04-27_4 as Smart Object-6

Čítajte tiež: Ako sa starať o čalúnenú posteľ

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť