Home Rady pri výbere nábytku Chcete perfektnú spálňu? Poradíme vám ako na to

Chcete perfektnú spálňu? Poradíme vám ako na to

by Anita
Manželská posteľ Verwood 180cm

Pri zariaďovaní spálne sa kladie dôraz predovšetkým na výber postele a matraca. Pohodlná posteľ a kvalitný matrac sú skutočne základom dobrého spánku, ale dôležitý je aj ten zvyšok. Spálňa je miesto, kde si máte oddýchnuť a načerpať nové sily, takže by mala pôsobiť príjemne. Príjemná atmosféra závisí aj od nábytku, jeho usporiadania a doplnkov.

Manželská posteľ 180cm

Manželská posteľ 180 cm Verwood Typ 52 s nočnými stolíkmi

Dokonale zladený nábytok

Nejde len o to, aby ladila farba a štýl. Dôležitý je každý detail, ako sú napríklad hrany nábytku, úchyty a podobne. Pokiaľ chcete, aby celá spálňa tvorila jeden celok, vyberte si nábytok jednej modelovej rady. Verwood je jednoduchý a moderný nábytok do spálne vyrobený z laminovaných DTD dosiek. DTD dosky sú potiahnuté laminom s dizajnom dreva alebo farebnou lamino fóliou.

Manželská posteľ 180cm

Manželská posteľ 180 cm Verwood Typ 52 s nočnými stolíkmi

Nábytok Verwood je dostupný v 6 farebných prevedenia – červený orech/čierna, biela/čierny orech, biela/fialová, dub sonoma, dub monastery/čierna, borovica svetlá/borovica tmavá. Vyberú si teda milovníci klasiky, ale aj tí, ktorí chcú niečo extravagantnejšie. Táto modelová rada vám umožní kompletne zariadiť spálňu, pretože obsahuje nočné stolíky, posteľ, komodu a šatníkovú skriňu so zrkadlom.

Šatníková skriňa Verwood

Šatníková skriňa Verwood Typ 20 Monastery + čierna

Nemusíte sa tak obávať, že posteľ bude mať iný odtieň ako zvyšok nábytku v spálni, iné zaoblenie hrán a pod.

Šatníková skriňa Verwodd

Šatníková skriňa Verwood Typ 20 Sonoma + biela

Do spálne dajte len to najnutnejšie

Často sa stáva, že nepotrebné veci schovávame do skrine alebo pod posteľ. Spálňa je ale miesto na  oddych a rozhodne sem nepatria žiadne veci do domácnosti ako vysávač, žehliaca doska, televízor, počítač,  alebo veci, ktoré už dávno nepotrebujeme ale akosi sa ich nechceme vzdať. Odložte ich do pivnice, povalu alebo do skrine na chodbe a spálňu si nechajte len na spánok a relax.

Manželská posteľ Verwood 180cm

Biela manželská posteľ 180 cm Verwood Typ 52 s nočnými stolíkmi

Preháňať  to netreba ani s nábytkom. Skutočne vám stačí len posteľ, nočný stolík a skriňa alebo komoda na oblečenie. Pokiaľ ide o doplnky, vhodné je niečo decentné v neutrálnych farbách alebo odtieňoch nábytku a v minimálnom množstve.

Komoda Verwood

Komoda Verwood Typ 26 Canyon svetlá + tmavá

Stavte na svetlé farby

Do spálne, najmä do tej menšej, sú vhodné svetlé farby, ale nemusí ísť nutne o bielu. Aj keď vymaľovať spálňu bielou farbou je najjednoduchšie a najpraktickejšie, môžete použiť aj krémovú, béžovú a pod. Svetlé farby priestor opticky zväčšia a rozjasnia. Milo prekvapiť vás môžu aj textúry a vzory na stene alebo o niečo výraznejšie doplnky. Svetlý by mal byť aj nábytok a vyhnúť by ste sa mali príliš mohutným konštrukciám a rámom postele.

Manželská posteľ Verwood 180cm

Manželská posteľ 180 cm Verwood Typ 52 Biela + fialová

Modernou, a do spálne vhodnou je kombinácia bielej a fialovej farby. Práve preto má túto kombináciu vo svojej ponuke aj Verwood. Stačí len zopár farebných doplnkov a získate spálňu, ktorá sa stane nielen oázou pokoja, ale aj pastvou pre oči.

Manželská posteľ 180cm Verwood

Biela manželská posteľ Verwood 180cm s fialovými prvkami

 

Nenechajte si ujsť ani náš článok: Ako si vybrať tú správnu komodu? 🙂

 

 

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť