Home Netradičné bývanie Milujeme postele Naturlig! A vy?

Milujeme postele Naturlig! A vy?

by blog.novynabytok.sk
posteľ z masívu nikdy nevyjde z módy

Radi by sme vás zoznámili s novou ponukou postelí z masívneho dreva značky Naturlig, ktoré nás očarili a veríme, že sa zapáčia aj vám. Prečo sme ich zaradili do ponuky e-shopu novynabytok.sk? Pretože sú moderné, pohodlné, kvalitné a krásne.

Postele Naturlig - Lorenskog

Postele Naturlig – Lorenskog

O značke Naturlig

Pretože príjemné prostredie je dôležité pre kvalitu každodenného života, rozhodli sme sa značkou Naturlig prispieť svojou troškou, a to pomocou masívneho nábytku v škandinávskom dizajne. Značku Naturlig pre nás exkluzívne vyrába Spoločnosť GC Furniture, ktorá sa špecializuje na konštrukciu a výrobu moderného nábytku s jednoduchým dizajnom. Svoju prácu berú ako poslanie vytvoriť niečo, čo vám spríjemní deň a ulahodí vášmu oku.

Postele Natrulig - Manglerud

Postele Natrulig – Manglerud

Najčastejšie sa na výrobu používa masívne drevo, ktoré sa kombinuje s čalúnením. Masívne postele značky Naturlig spoznáte podľa unikátnej elegancie, čistých línií a ich neprehliadnuteľného charakteru. Okrem moderného dizajnu je pozornosť venovaná aj kvalitným materiálom a funkčnosti postelí. Môžete sa tak tešiť na skutočne jedinečné kúsky so zárukou až 8 rokov!

Mrknúť ich všetky

Minimalistické a originálne postele z dreva

Všetky modely sa vyznačujú minimalistickým, ale dômyselným dizajnom, ktorý perfektne zapadne najmä do moderných spální, avšak dá sa zladiť aj s inými štýlmi nábytku.  Vyrobené sú z prírodného bukového alebo borovicového dreva.

Asi dizajnovo najjednoduchším je model Kirsebaer, čo v nórštine znamená čerešňa. Je ideálny pre každého, kto chce „obyčajnú“ posteľ, ktorá bude síce nenápadne, ale moderne, dopĺňať spálňu a hodí sa prakticky ku každému štýlu.

Postele Naturlig - Kirsebaer

Postele Naturlig – Kirsebaer

O niečo výraznejší dizajn má napríklad model Lorenskog, na ktorom vás zaujme predovšetkým čelo a nohy postele. Stále však ide o nenápadný kus nábytku, ktorý sa dizajnovo nebude biť ani s výraznejším kusmi nábytku v spálni.

Postele Naturlig - Lorenskog

Postele Naturlig – Lorenskog

Za originálne riešenú posteľ sa dá považovať model Invik. Okrem čalúneného čela postele, o ktoré sa môžete pohodlne opierať, vás určite nadchne priestor pri nohách, ktorý slúži ako polička. Knihy, časopisy alebo DVD môžete mať vždy po ruke a pri čítaní alebo sledovaní filmov si užívať pohodlie vašej postele.

Postele Natrulig - Invik

Postele Natrulig – Invik

Potešia aj extra rozmery

V ponuke postelí Naturlig nechýbajú ani postele s nadštandardnou dĺžkou a šírkou. Väčšina modelov má šírku od 120 až do 200 cm. Ak teda hľadáte manželskú posteľ, na ktorej sa môžete rozvaľovať, alebo širšie jednolôžko, potom vás čaká veľký výber a ťažké rozhodovanie. Každý model je totiž niečím zaujímavý a má niečo do seba.

Ak patríte k ľudom, ktorých príroda obdarila dlhými nohami a na klasickej posteli sa veľmi pohodlne nevyspíte, určite vás potešia postele s dĺžkou až 220 cm.  Pohodne sa natiahnuť na modernej drevenej posteli – to je lákavá ponuka, no nie?

Manželská posteľ 180 cm - Naturlig - Lorenskog High BC

Manželská posteľ 180 cm – Naturlig – Lorenskog High BC

Okrem toho väčšina modelov je dostupná v základnom variante nízkej „postele japonského štýlu, vo variante High, ktorý je o pár centimetrov vyšší, a High BC, čo je vyššia posteľ s úložným priestorom pod vyklápacím roštom. Niektoré modely majú úložný priestor riešený ako zásuvky pod posteľou a označujú sa ako High Drawers.

Prečo je masívny nábytok taký obľúbený?

Nábytok z masívneho dreva je obľúbený, pretože má niekoľko veľkých výhod. Najčastejšie sa vyrába z borovicového alebo bukového dreva.

Borovicové drevo patrí k cenovo najvýhodnejším, ale vyžaduje si precízne a starostlivé opracovanie. Odmenou ale je unikátna a výrazná kresba, ktorá robí z každého kusu nábytku originál. Prírodnú farbu dreva je možné tónovať lakmi alebo voskom, takže sa ponúka aj široká škála odtieňov. Borovicové drevo je pružné, pevné, cenovo dostupné a veľmi dobre odoláva vlhkosti. Malou nevýhodou je, že sa ťažšie morí, preto sa častejšie ponúka v prirodzených odtieňoch tónovaných lakom.

Manželská posteľ 180 cm - Naturlig - Storhamar High Drawers

Manželská posteľ 180 cm – Naturlig – Storhamar High Drawers

Postele z bukového dreva patria k tým najžiadanejším, pretože ide o nábytok prvotriednej kvality. Bukové drevo je tvrdé, odolné, ale aj ťažké, čo znamená, že s posteľou len tak niečo nepohne. Aj napriek tomu, že ide o tvrdé drevo, dá sa pomerne ľahko opracovať. Oproti borovicovému má ale menej výraznú kresbu. V bukovom dreve šróby držia lepšie ako v mäkšom dreve, a tak môžete očakávať stabilitu bez vŕzgania. Bukové drevo má prirodzene svetlý odtieň a dá sa ľahko lakovať aj moriť, takže sa otvárajú veľké možnosti ohľadom farby.

Masívne postele značky Naturlig sa vyrábajú z borovice aj buku, takže výber je len a len na vás. Páčia sa vám nové postele z našej ponuky? Dajte o nich vedieť aj svojim priateľom!

Čítajte tiež: Ako si správne vybrať botník

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť