Prevedenie na obrázku:
Algua
Popis:
Ako si zabezpečiť dokonalý spánok? Pohodlná posteľ, kvalitný rošt a matrac sú základom. Matrac Viscostar od spoločnosti Materasso je dokonalým povrchom pre zdravý a hygienický odpočinok. Skladá sa z niekoľkých pien, ktoré na seba vzájomne pôsobia a poskytujú najvyššiu úroveň pohodlia pri spánku alebo každodennej relaxácii. Matrac má kvalitný poťah, ktorý sa dá jednoducho sňať a je možné ho prať do 60°C.
Zloženie matraca:
Pena Soft Touch, ktorá sa nachádza v hornej časti modelu, mení svoj tvar pod vplyvom teploty a dokonale sa prispôsobuje hmotnosti a postave. Ďalšou vrstvou je pena Eliocell Soft, ktorá je zodpovedná za pružnosť a elasticitu matraca. Okrem toho tento materiál vďaka svojim ventilačným vlastnostiam zabraňuje vzniku nežiaducich roztočov a iných baktérií. Najvyššiu a najvýraznejšiu vrstvu tvorí tvrdá pena Eliocell. Vďaka špeciálnym výrezom má matrac niekoľko oblastí tvrdosti.
Použité materiály:
Pena Soft Touch
Pena Eliocell Soft
Pena Eliocell Hard
Pena Soft Touch:
Pena, ktorá pôsobí pod vplyvom telesnej teploty používateľa. Zmenou polohy sa dokonale prispôsobí všetkým krivkám chrbtice a celej siluete spiaceho. Príjemná pena, ktorá podporuje správny krvný obeh a pomáha predchádzať preležaninám.
Pena Eliocell Soft:
Pena, ktorá dodáva matracu pružnosť a elasticitu. Ide o veľmi odolný materiál, ktorý má ventilačné vlastnosti, čím zabezpečuje dostatočnú vzdušnosť modelu. Tým sa zabráni usadzovaniu prachu, roztočov a škodlivých baktérií.
Pena Eliocell Hard:
Pena, ktorá je odolná voči deformáciia a okrem toho udržuje sviežosť a hygienu matraca. Poskytuje až 7 zón tvrdosti, dokonale podopiera telo používateľa a zaisťuje vysokú úroveň pohodlia pri spánku alebo odpočinku.
Poťah Algua:
Tento poťah je vyrobený z robustnej tkaniny, ktorá udržuje správnu vlhkosť v matraci. Vlákna tkaniny boli doplnené mikrokapsulami extraktu z morských rias, ktoré prospievajú pokožke používateľa. Poťah je snímateľný a možno ho prať pri teplote maximálne do 60°C.
Nosnosť matraca:
do 120 kg
Prečítajte si z nášho Blogu: