Home Kuchyňa a Jedáleň inšpirácie Zariaďte si celý byt v jednom štýle!

Zariaďte si celý byt v jednom štýle!

by Anita
Systém Claverdon

Zariaďovanie nového bytu alebo obmena starého nábytku môže byť poriadna fuška. Pokiaľ chcete, aby mal nábytok rovnaký štýl, materiál aj odtieň, vyberte si značku a modelový rad, ktorý vám umožní zariadiť všetky miestnosti. Jednou s cenovo prijateľných a zároveň dizajnovo veľmi príjemných možností je novinka našej ponuky, nábytkový systém Claverdon. Modelový rad Claverdon obsahuje všetko: skrine, poličky, stoly, stoličky, vitríny, TV stolíky, komody a dokonca aj posteľ. S nimi si zariadite obývačku, spálňu, detskú izbu aj pracovňu v jednom štýle.

Systém Claverdon

Nábytkový systém Claverdon v pracovni

Prečo zariadiť celý byt v rovnakom štýle

Aj keď sa vám môže zdať zbytočné, zariadiť celý byt nábytkom jednej modelovej rady, toto riešenie má niekoľko zásadných výhod. V prvom rade nemusíte premýšľať o tom, či budú jednotlivé kusy nábytku spolu ladiť, či budú mať rovnaký odtieň a kombináciu farieb. Obzvlášť to platí v prípade, ak máte napríklad spojenú obývačku s jedálňou alebo kuchyňou.

TV stolík Claverdon C3

TV stolík/skrinka Claverdon C3

Pokiaľ je každá miestnosť alebo časť miestnosti zariadená inak, celkový dojem môže byť dosť chaotický. Platí to aj v prípade, že sa vám podarí nájsť nábytok, ktorý je veľmi podobný tomu, čo už doma máte, alebo tomu, ktorý ste si vyhliadli. Všímať si treba aj detaily ako je povrchová úprava, kresba dreva, resp. lamino dosiek, zaoblenie hrán, farebné odtiene a pod. Kombinácia viacerých kusov, ktoré sú síce podobné, ale nie rovnaké, nemusí pôsobiť harmonicky. Problém je to najmä pri farebnom nábytku, pretože každý výrobca používa iný odtieň fialovej, modrej, zelenej alebo akejkoľvek inej farby.

Komoda Claverdon C5

Komoda Claverdon C5 s tromi zásuvkami

Moderná obývačka

Obývacia izba je centrom diania v každej domácnosti. Spoločne tu trávi čas celá rodina, priatelia aj známy. Je teda logické, že na vzhľad a funkčnosť obývacej izby si dávame obzvlášť záležať. Nábytkový systém Claverdon vám dáva možnosť zariadiť obývaciu izbu podľa svojich predstáv a potrieb, pretože v ponuke je presklená vitrína, viacero skriniek, poličiek, stolík pod TV a pod. Je teda jednoduché, vyskladať si obývačku „na mieru“. Môžete sa spoľahnúť, že vám jednotlivé časti nábytku budú pasovať tak, ako by ste potrebovali.

Systém Claverdon

Nábytkový systém Claverdon v obývačke

Funkčná pracovňa

Pracovňa je miesto, kde by ste sa mali cítiť komfortne a mohli sa tak plne sústrediť na svoju prácu a povinnosti bez toho, aby vás niečo rušilo. Väčšina pracovní sa nezaobíde bez počítača alebo notebooku a preto modelový rad Claverdon ponúka aj pracovný stôl so zásuvkou na klávesnicu, alebo odloženie notebooku či iného príslušenstva. Stôl je vybavený aj dvoma bočnými zásuvkami. Ak potrebujete viac odkladacieho priestoru odporúčame poličku C19  alebo C6, prípadne skrinku C9 alebo C17.

Systém Claverdon 2

Varianta nábytkového systému Claverdon 2

Pohodlná spálňa

Spálňa je akousi oázou pokoja, v ktorej odpočívame a čerpáme sily na ďalší deň. V tejto miestnosti obvykle nepotrebujeme veľa nábytku. Stačí kvalitná posteľ, nočný stolík a komoda alebo skriňa na oblečenie. Ak sa rozhodnete pre Claverdon, môže aj vaša spálňa ladiť s ostatným nábytkom v dome. Základom bude určite manželská posteľ s úložným priestorom s rozmermi 200 x 160 cm a k nej ladiaci nočný stolík s poličkou a zásuvkou. Na uloženie oblečenia poslúži šatníková skriňa C27 alebo menšia C26, ktoré sú vhodné aj do šatníka alebo na chodbu. Ak vám skrine nie sú po chuti, môžete ich nahradiť komodou C16.

Systém Claverdon

Nábytkový systém Claverdon v spálni

Buďte kreatívny!

Jednotlivé kusy nábytku z rady Claverdon môžete použiť prakticky v každej miestnosti. S trochou kreativity a metrom v ruke dokážete vyskladať krásnu detskú izbu s písacím stolom, komodou a poličkami. Pokiaľ máte obývačku spojenú s jedálňou alebo kuchyňou poteší vás aj jedálenský stôl a k nemu elegantné stoličky. Navyše nábytok je dostupný v troch farebných kombináciách. Vzhľad sonoma dub je doplnený buď bielou lesklou farbou, farbou latte s matnou alebo lesklou úpravou  a tmavou arusha farbou.

Jedáleň Claverdon

Všestranná jedáleň Claverdon

 

Ďalšie krásne inšpirácie nájdete aj v tomto článku: Zariaďte si obývačku elegantne a prakticky

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť