Home Predsieň inšpirácie Ako si správne vybrať nábytok do predsiene?

Ako si správne vybrať nábytok do predsiene?

by blog.novynabytok.sk

Predsieň je akousi vstupnou bránou do bytu. Keď prídete domov, je to prvá časť bytu ktorú vidíte.

Aj Vaša návšteva sa najprv zloží v predsieni a až potom pokračuje ďalej.

Predsieň by preto mala pôsobiť čisto, upratane, prakticky a tak trochu aj reprezentatívne.

Ako to docielite?

Vyberte si kvalitný nábytok do predsiene, do ktorého sa zmestí všetko, čo potrebujete odložiť v blízkosti vstupných dverí do bytu alebo do domu. Zvyčajne ide hlavne o topánky, bundy, kabáty, saká, klobúky, dáždniky, kabelky a kľúče. Väčšia predsieň poskytne priestor aj pre kufre alebo izbové rastliny.

Veľkosť Vašej predsiene je pri výbere nábytku rozhodujúca. Ak máte veľký byt, môžete rátať s možnosťou vyskladať predsieň z rôznych prvkov. Podľa vlastného uváženia nakombinujte väčšiu šatníkovú skriňu, komody, skrinku na topánky aj veľké zrkadlo.

Predsieň do malého bytu v paneláku nebýva zväčša štedrá na priestor, preto by ste mali zvoliť kvalitné hotové zostavy nábytku do predsiene. Okrem toho, že sú tieto lacné predsiene a vešiakové zostavy kompaktné, ich výhodou je aj to, že sú materiálovo aj farebne zladené.

Vsetky pekne predsiene

O správne kombinovanie nábytku sa v tomto prípade starať nemusíte a stačí, keď si vyberiete vhodný dizajn.

Predsieň – Casarredo – Armario – MOB-4245

Je Váš byt zariadený moderne, minimalisticky, klasicky alebo romanticky?

Pekná predsieň by mala ladiť so štýlom celého bytu.

Predsieň z dreveného masívu je pevná a odolná, vydrží Vám celé roky. Po istom čase je však možné, že drevo začne meniť svoju farbu a preto by celá Vaša drevená predsieň mala pochádzať od toho istého výrobcu.

Lacné predsiene z laminátu majú taktiež svoje výhody. Svetlá predsieň z drevotriesky príjemne opticky rozšíri Vašu úzku chodbu.

Do veľkej haly sa hodí aj tmavá predsieň z imitácie dreva alebo s moderným a elegantným, lesklým povrchom.

Ak je súčasťou Vašej predsiene úzky botník alebo komoda, môžete na ne umiestniť vázu s kvetmi alebo dekoračné predmety, ktoré Vašej predsieni dodajú šmrnc.

prakticky botnik novynabytok.sk

Nepreháňajte to však. Menej je niekedy viac.

Predsieň – Tempo Kondela – Vira-Mecki

Praktické a pekné predsieňové zostavy zvyčajne obsahujú jednu alebo dve skrine či skrinky, vešiaky a zrkadlo. Predovšetkým ženy ocenia predsieň so zrkadlom. Skôr než ráno odídete z domu do práce, môžete si v ňom skontrolovať mejkap. Ak nemáte nikde v byte zrkadlo, v ktorom by ste sa mohli vidieť od hlavy po päty, rozhodne investujte do predsiene s veľkým zrkadlom.

zrkladla do predsiene novynabytok.sk

Botník so sedacou časťou, využiteľnou ako lavička je ďalšou praktickou vychytávkou do Vašej domácnosti, ktorá Vám zjednoduší život.

Oplatí sa zamyslieť aj nad tým, či je vaša predsieň dostatočne osvetlená. Praktické bodové svetlá alebo nočné LED svetlo Vám zaručia, že aj v noci nájdete v predsieni všetko, čo potrebujete. Investujte do kvalitnej predsiene a poďakuje sa Vám celá rodina.

Predsieň – Bog Fran – Boss 1

pekna a prakticka predsien novynabytok.sk

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť