Home Bývajme zdravo! Veľké postele pre veľkých chlapov a milovníkov pohodlia: jednoducho na zamilovanie!

Veľké postele pre veľkých chlapov a milovníkov pohodlia: jednoducho na zamilovanie!

by blog.novynabytok.sk
pohodlná posteľ

Stretnúť človeka, ktorého výška sa pohybuje okolo dvoch metrov, nie je až také výnimočné. Lenže spánok v posteli štandardných rozmerov zvyčajne nie je práve pohodlný, pretože plocha na spanie je prikrátka alebo priúzka.

7

Foto: © pexels.com

Našťastie je dnes na trhu dostatočné množstvo extra dlhých a extra širokých postelí. Veľké postele sú hitom!

Styler - Petra

Manželská posteľ 220×180 cm – Styler – Petra

Boli časy, kedy jedinou šancou bola výroba postele na mieru. Ide ale o finančne aj časovo pomerne náročnú záležitosť. Dnes, našťastie, máte možnosť vybrať si posteľ, ktorá bude pohodlná, pekná, cenovo dostupná a spať v nej môžete už o 3-6 týždňov.

novynabytok_blog_banner_600x140_2016-04-27_1

Extra dlhá posteľ z bukového dreva

Extra dlhá aj široká môže byť jednolôžková posteľ, ale samozrejme aj manželská. Jednoduchá, originálna, praktická a veľká je buková posteľ Naturlig Ervik. Posteľ je v ponuke v rozmeroch 200 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200 cm, ale na požiadanie je možné vyhotoviť aj posteľ s dĺžkou 220 cm.

Ak si objednáte posteľ s rozmerom 200 x 220 cm, budete mať nielen predĺženú posteľ, ale aj o pár vzácnych centimetrov širšie lôžko. Okrem širokej manželskej postele je tu možnosť zvoliť jednolôžkovú posteľ so šírkou 80, 90, 120 či až 140 cm.

Naturlig Ervik

Manželská posteľ 200 cm – Naturlig – Ervik

Veľká posteľ s úložným priestorom

Nadštandardne dlhá a široká posteľ vám môže okrem pohodlného a pokojného spánku poskytnúť aj praktický úložný priestor. Možnosť uložiť si momentálne nepotrebné veci pod posteľ ocení každý obyvateľ malého bytu, ale tiež ten, kto má veľa vecí a málo úložného priestoru.

Takýto komfort vám  do spálne prinesie drevená posteľ Naturlig Storhamar. Vybrať si dokonca môžete model s úložným priestorom v podobe zásuviek alebo klasicky s otváracím roštom.

Naturlig Storhamar

Manželská posteľ 200 cm – Naturlig – Storhamar High Drawers

Ak máte dostatočne veľkú spálňu a priestor okolo postele, môžete si dovoliť verziu so zásuvkami, ktoré sa dajú vysúvať zboku postele. Vďaka štyrom zásuvkám môžete mať veci prehľadne rozložené a usporiadané.

Pokiaľ okolo postele nemáte dosť miesta, nebudete o nič ukrátení vďaka modelu s roštom, ktorý sa dá jednoducho vyklopiť a hneď si môžete odkladať veci pod posteľ.

Naturlig Storhamar

Manželská posteľ 200 cm – Naturlig – Storhamar High BC

Postele Naturlig Storhamar sú bežne dostupné v rozmeroch 200 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200 cm ale na požiadanie je možné vyrobiť aj posteľ s dĺžkou 220 cm a šírkami 80, 90, 120 a 140 cm.

Môžete mať teda priestrannú manželskú posteľ alebo pohodlné jednolôžko, na ktorom sa bez problémov vyspí aj veľký chlap. Postele majú, samozrejme, pevnú a stabilnú konštrukciu.

super posteľ

Foto: © pixabay.com

Aj jednolôžková posteľ môže byť priestranná

Ak nepotrebujete manželskú posteľ, alebo sa vám takáto doslova obrovská posteľ do spálne nezmestí, skúste si zaobstarať jednolôžkovú predĺženú posteľ, ktorá môže mať aj nadštandardnú šírku.

vyspite sa do sýtosti

Foto: © pixabay.com

Okrem už spomínaných modelov je horúcim kandidátom na nového spoločníka pre spánok aj drevená posteľ Styler Nela. Táto posteľ je dostupná v dĺžke 210 cm alebo až 220 cm. Pokiaľ je teda vaša výška okolo dvoch metrov, v tento posteli sa môžete bez problémov vystrieť a nohy vám nebudú trčať z postele von. Konštrukcia postele je dostatočne pevná a stabilná, aby sa v nej cítil bezpečne aj statný chlap.

posteľ Nela

Jednolôžková posteľ 210×100 cm – Styler – Nela

Čo vás môže potešiť ešte viac, je posteľ Nela s rozmerom 210 x 100 cm alebo rovnaký model s rozmermi 220 x 100 cm. Ak sú pre vás postele so štandardnou šírkou 80-90 cm nepohodlné, táto posteľ je vhodným riešením. Samozrejme, v ponuke nájdete aj predĺženú posteľ s klasickou šírkou 90 cm.

Styler - Lucia

Jednolôžková posteľ 210×120 cm – Styler – Lucia

Ako vidíte, zaobstarať posteľ neštandardných rozmerov nie je vôbec problém, dokonca si môžete vyberať podľa vášho vkusu. Predĺžené postele a postele s väčšou šírkou ocenia aj tí, ktorí majú radi pohodlie, v posteli sa radi „natiahnu“ a potrebujú tak viac priestoru.

Mrknúť veľké postele TU

pohodlná posteľ

Foto: © pixabay.com

Ako ste na tom vy? Hodila by sa vám predĺžená posteľ alebo už takú vlastníte? Ak sa vám článok páčil, nezabudnite ho zdieľať. 🙂

Čítajte tiež: Minimalizmus a prírodné materiály: objavte osobitý japonský štýl!

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť