Home Detská izba inšpirácie Tipy na vianočné darčeky pre deti

Tipy na vianočné darčeky pre deti

by Anita

Objaviť vhodný vianočný darček pre deti nie je práve najjednoduchšie. Hračky, oblečenie, tablety či smartphony sa pod stromčekom vyskytujú pomerne často. Skutočne sú to ale veci, ktoré vaše dieťa potrebuje a po ktorých naozaj túži? Urobte deťom na Vianoce radosť originálnym darčekom, z ktorého budú nadšené!

Po čom deti túžia?

Foto: © 2017 Pixabay

Pohodlný a štýlový sedací vak

Sedací vak je mimoriadne obľúbený a rozhodne sa hodí do detskej izby. Určený ale nie je iba na sedenie ale aj ležanie alebo „povaľovanie sa“, záleží len na tom, aký tvar, resp. model vyberiete. Na výber je mnoho motívov, takže viete vyhovieť vkusu malých detí ale aj teenagereov.

Sedací vak Bobek

Pohodlný sedací vak Bobek

 

Z pohodlia sedacieho vaku sa dá sledovať obľúbený seriál alebo rozprávka, čítať si prvú knihu alebo len tak oddychovať po namáhavom dni v škole.  Cena sedacích vakov je cca 35-80€ v závislosti od tvaru a rozmerov. Tak či onak pod stromčekom to bude pravdepodobne jeden z najväčších darčekov.

Sedací vak Sang

Dievčenský sedací vak Sang

Každá slečna potrebuje veľkú skriňu a toaletný stolík

Hádam žiadna žena by nepohrdla elegantným toaletným stolíkom a obrovskou skriňou a výnimkou nie sú ani dievčatá a mladé slečny. Vhodným darčekom pre dcéru teda môže byť aj vytúžený nábytok. Toaletný stolík možno nie je až tak často vidieť v spálni či v detskej izbe, ale každá dcéra z neho bude úplne nadšená. Veď ktoré dievča si aspoň neraz nepredstavovalo ako sa upravuje pred zrkadlom pričom má ma stolíku rozložený make up, parfumy, bižutériu a podobne.

Toaletný stolík

Biely designový toaletný stolík

Svoje čaro má aj veľká šatníková skriňa, do ktorej sa dajú prehľadne uložiť obľúbené aj menej obľúbené kúsky oblečenia, topánky aj doplnky. Ak bude mať skriňa aj veľké zrkadlo, máte adepta na jeden z najlepších vianočných darčekov pre dievčatá aj dospelé ženy. Jediné čo by vás mohlo obmedziť je veľkosť izby alebo bytu.

Trojdverová skriňa Graphic

Šatníková skriňa Graphic so zrkadlom

Čarovná detská izba

Krásna detská izba je snom mnohých detí a Vianoce sú ideálna príležitosť ako im tento sen splniť. Samozrejme komplet nová detská izba je organizačne aj finančne náročnejšia záležitosť ako nový tablet, ale pokiaľ sa zapoja nielen rodičia ale aj príbuzní, nemusí to byť problém. Okrem toho detské izby sú dostupné v rôznych cenových hladinách, závisí to hlavne od toho, koľko kusov nábytku obsahuje. Zostava do detskej izby obvykle obsahuje posteľ – jednolôžkovú, rozkladaciu alebo poschodovú, komodu alebo skriňu, poličku, prípadne aj písací stôl. Dokúpiť sa dajú aj iné kusy nábytku z rovnakej modelovej rady.

Detská izba Caps

Kombinovateľná detská izba Caps

Pri kúpe zostavy budete mať pre vášho potomka všetko čo potrebuje v jednom štýle. Výhodou detského nábytku je aj to, že je prispôsobený pre danú vekovú kategóriu, napríklad má oblé hrany. Samozrejme aj farby a vzory sú volené tak, aby oslovili väčšie aj menšie deti, chlapcov aj dievčatá. Steny alebo nábytok môže navyše doplniť nálepkami alebo maľbami obľúbených rozprávkových postavičiek alebo seriálových hrdinov.

Čo si želajú pod stromček vaše deti? Potešili by sa novej izbe alebo pohodlnému sedaciemu vaku?

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť