Kúpeľňový nábytok Juventa pre náročných

S kúpeľňovým nábytkom je to ťažké. Aby vydržal podmienky v kúpeľni, musí byť odolný, ale zároveň chceme, aby bol aj moderný a štýlový. No a presne taký je kúpeľňový nábytok Juventa, ktorý by sme vám v tomto článku chceli predstaviť.

Kúpeľňa – Juventa – Viola 65/60

 Jedinečný dizajn a vysoká kvalita

Nábytok Juventa ponúka niekoľko sérií, ktoré síce vyzerajú odlišne, ale to, že sú z jednej dielne, jednoducho nezaprú. Každý kus kúpeľňového nábytku je elegantný, moderný, kvalitný a má skvelý dizajn.  

Objaviť kúpeľne Juventa

Kúpeľňový nábytok Juventa je vyrábaný z laminovanej drevotriesky, čo je materiál ideálny na výrobu tohto nábytku. Drevotrieska je, samozrejme, ošetrená hydrofóbnym povlakom, pretože musí odolať vlhkosti a vode v kúpeľni. Nielen predné dvierka, ale aj korpusy väčšiny modelov majú lakovaný povrch a lak vytvrdený UV vytvrdzovaním. Ide o najkvalitnejšiu formu povrchovej úpravy, akú v nábytkárstve nájdete. Kúpeľňový nábytok tak získava odolnosť nielen voči vode, ale aj voči oderu. Vysoký lesk dodá nezameniteľnú eleganciu vašej kúpeľni.

Kúpeľňová skrinka – Juventa – Monza

Kvalitný nábytok ale rozoznáte hlavne podľa toho, ako sú opracované hrany nábytku. Ide totiž o najslabšie miesto každého kúpeľňového nábytku, cez ktoré sa môže do jadra dosky dostať voda. Doska potom napučí a nábytok sa znehodnotí. To je hlavný dôvod, prečo sa oplatí investovať do skutočne kvalitného kúpeľňového vybavenia. V prípade nábytku Juventa sa na kvalitu môžete naozaj spoľahnúť. Získate tak kvalitný dizajnový nábytok, ktorý vám bude slúžiť dlhé roky, a to všetko za prijateľné ceny.

Kúpeľňový nábytok, ktorý vám učaruje

Exkluzívny lakovaný nábytok Juventa ponúka viacero sérií, takže si môžete vybrať tú, ktorá vás očarí na prvý pohľad.

Modelový rad Prato charakterizujú hlavne elegantné oválne úchyty. Korpusy aj dvierka modelov Prato majú 5x lakovaný povrch s UV vytvrdzovaním a s vysokým leskom. Či už si vyberiete skrinku na stenu so zrkadlom, skrinku s umývadlom alebo vysokú a úzku skrinku na stenu, rozhodne bude ozdobou každej kúpeľne.

Kúpeľňová skrinka na stenu – Juventa – Prato

Úplne nové dimenzie vám otvorí Juventa Tivoli. Okrem toho, že ide o nábytok s vysokým leskom, máte možnosť vybrať si ho v červenej farbe, ktorá sa v kúpeľni až tak často nevidí. Takáto výrazná farba môže dať vašej kúpeľni úplne iný šmrc a spraviť z nej najštýlovejšiu miestnosť v byte. Ak máte ale radšej klasiku, Tivoli je dostupný aj v bielej a čiernej farbe.

Kúpeľňová skrinka na stenu s umývadlom – Juventa – Tivoli

Ak sa vám žiada niečo klasickejšie a minimalistické, potom si dobre obzrite sériu Ravenna. Ravenna má povrch s imitáciou dreva a nie je taká naleštená ako napríklad Tivoli, ale to jej vôbec neuberá na elegancii a praktickosti.

Kúpeľňa – Juventa – Ravenna 1

Modelovému radu Prato je veľmi podobný rad Monza, ktorý je funkčný, praktický a moderný. Ak teda chcete kúpeľňu, ktorú vám bude každý závidieť, určite by ste mali popremýšľať nad modelovým radom Juventa Monza. Určite to ale bude náročné, pretože Juventa Ariadna, Zlata a Viola v ničom nezaostávajú za ostatnými modelmi.

Kúpeľňová skrinka s umývadlom – Juventa – Ariadna

Ariadna vyniká hlavne svojou jednoduchosťou a čistými líniami, takže ak chcete niečo nenápadné, bude to skvelá voľba. Elegantná je aj Zlata, ktorá má ale na rozdiel od ostatných modelov klasické úchyty, ktoré trčia do priestoru.

Páči sa vám nová ponuka kúpeľňového nábytku Juventa? Ktorý model vás zaujal najviac a vedeli by ste si ho predstaviť aj vo svojej kúpeľni?

Čítajte tiež: Interiérový dizajn v podaní zahraničných odborníkov: prezradili 15 naj tajomstiev!

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Related posts

Eko-friendly nábytok: Ako vybrať a integrovať do vášho domova

Jarné trendy v designu nábytku: Farebné palety a vzory

Jarné upratovanie: ako optimalizovať úložné priestory pomocou nového nábytku