Ako si vybrať vhodný regál?

Regále sú veľmi obľúbený a rozšírený kus nábytku. Poskytujú úložný priestor, ktorý je otvorený a ľahko prístupný. Ako si vyberiete ten ideálny regál do domu či do bytu? Rozhodujte sa predovšetkým podľa účelu, na ktorý ho budete používať.

Samozrejme vyberajte aj podľa toho, či sa vám daný model bude hodiť k celkovému štýlu miestnosti. Praktické regále sú estetické, nezavadzajú a poskytnú vám priestor navyše.

Regál – Tempo Kondela – Salvi

Ak hľadáte regál, do ktorého môžete umiestniť knihy, vyberte si radšej masívnejší a stabilnejší kúsok, napríklad regál z dreveného masívu. Knihy predsa majú svoju váhu. Vysoký regál ako knižnica, s menšími poličkami, bude vyzerať dobre v detskej izbe, v študentskej izbe aj v pracovni. Drevené regále s jedinečnou kresbou dreva krásne vyniknú v kuchyni či obývačke ako stojany na víno alebo na dekoračné predmety. Regálové nadstavby s policami a dvierkami sa hodia nielen nad televízor ako náhrada obývacej steny, ale aj nad kancelársky či písací stôl. Tieto kombinované regále s otvorenou aj uzavretou časťou sú dobrou investíciou, pretože zjednodušia utieranie prachu na ťažšie dostupných miestach.

Mrknúť TOP regále

Regál – Tempo Kondela – Odyn D

Moderné a odolné regále z kovu vydržia viac a hodia sa aj do priestorov so zvýšenou vlhkosťou, ako sú napríklad pivnice, garáže či sklady. Regále v kombinácii kovu a skla pôsobia naviac veľmi elegantne a vyniknú aj v luxusnejšie zariadenom byte. Lacné regále s policami z drevotriesky sú vhodné na vystavovanie ľahších vecí, ako sú šanóny, kancelárske potreby, a využijete ich v domácej pracovni aj v kancelárii. Regále s dvierkami a zásuvkami sa hodia, ak chcete niektoré veci vystaviť a iné naopak schovať.

Regál – WIP – Domino široký

Regál – Halmar – Metro

Ak hľadáte regál na optické predelenie priestoru, na tento účel vám výborne poslúži viacúčelový regál s policami, prístupný z oboch strán. Obojstranný regál môže mať pravidelný tvar alebo zaujímavý tvar schodíkov, ktorý poskytuje originálny kaskádovitý úložný priestor na vázy s kvetmi, sošky a ďalšie dekoračné predmety. Hodí sa do jednoizbových bytov a do väčších miestností, v ktorých potrebujete vizuálne oddeliť jednotlivé zóny. Pekne vynikne aj vo veľkej pracovni či zasadačke. Ak vám prekáža prílišná otvorenosť, môžete si dokúpiť pestré zásuvky do regálu zodpovedajúcej veľkosti a vhodnej farby. Nízke regále s odkladacími boxmi skvele zapadnú do detskej izby, pretože poskytujú deťom priestor naviac na odkladanie hračiek a školských potrieb.

Regál – Tempo Kondela – Norah

Regál – Tempo Kondela – Puff

Máte v byte hluché rohy a lámete si hlavu s tým, ako by ste ich mohli využiť? Kvalitný rohový regál jednoducho vyrieši tento problém. Lacné regále do rohu sa výborne uplatnia aj v priestoroch ako je komora či špajza. Môžete v nich skladovať zaváraniny a rôzne domáce potreby.

Rohový regál – Tempo Kondela – Cleto

Ak radi vystavujete umelecké predmety či porcelán a klasické regále vám nevyhovujú, zakúpte si namiesto regálu štýlovú vitrínku so sklenenými dvierkami.

Vitrína – Tempo Kondela – Tiffy – Typ 03

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Related posts

Ako vybrať záhradné kreslo pre príjemné chvíle vo vašej záhrade

Záhrada na streche: Ako vytvoriť strešnú záhradu a osviežiť strechu domu

Záhrada vo vnútri: Nápady na vonkajší nábytok do interiéru