TV stolík/skrinka Helix (biela + lesk biely)

Prevedenie na obrázku: Biela + Vysoký lesk biely
Klasický TV stolík s klasickým dizajnom. No opak je pravdou. Svoju jedinečnosť ukáže až po zotmení. Po celej dĺžke hornej dosky sa nachádza voliteľné LED osvetlenie, ktoré vyzerá ... Celý popis »
108 € s DPH
Kúpiť:
Bez osvetlenia
Bez osvetlenia
Ďalšie varianty:
TV stolík/skrinka Helix (biela + lesk biely)
TV stolík/skrinka Helix (čierna + lesk čierny)
TV stolík/skrinka Helix (sonoma svetlá + lesk biely)
TV stolík/skrinka Helix (biela + lesk čierny)
TV stolík/skrinka Helix (slivka + lesk čierny)
TV stolík/skrinka Helix (sonoma svetlá + tmavá)
108 €
ks
Dostupnosť: na dotaz
Telefonická objednávka / otázka:
Kód produktu:
780040
Prevedenie na obrázku:
Biela + Vysoký lesk biely
Výška:
41 cm
Šírka:
160 cm
Hĺbka:
44 cm
Hmotnosť:
33 kg
Záruka
24 mesiacov
Popis:
Klasický TV stolík s klasickým dizajnom. No opak je pravdou. Svoju jedinečnosť ukáže až po zotmení. Po celej dĺžke hornej dosky sa nachádza voliteľné LED osvetlenie, ktoré vyzerá super a dodá nábytku a miestnosti úžasný efekt. V strednej časti sa nachádza praktický priestor na umiestnenie audio/video techniky. Dvierka TV stolíka sú výklopné a sú vo vysokom lesku. Podlhovasté úchyty pôsobia elegantne. Farebné prevedenie je biela v kombinácii s bielou vo vysokom lesku.
Poznámka:
LED osvetlenie nie je v cene TV stolíku. Môžete si ho priobjednať za príplatok. Na výber máte z viacerých druhov osvetlenia.
Na stiahnutie (download):
Montážny návod (0.14 MB)
Kompletný návod ako si zmontovať Váš nový nábytok

Nakupujte nábytok na splátky cez Ahoj alebo Quatro

nábytok na splátky Quatro nábytok na splátky Ahoj Ktorýkoľvek tovar z našej ponuky v hodnote minimálne 100 Eur je možné kúpiť na splátky online cez spoločnosť Ahoj alebo Quatro. Výšku splátok, akontáciu a dobu splácania si môžete overiť pomocou splátkovej kalkulačky. Postup ako objednať tovar na splátky nájdete na nižšie uvedených odkazoch.

Hodnotenia TV stolíka:
86%
16x
26x
4x
Hodnotilo 46 zákazníkov
Zákazníci napísali 22 recenzie
Kúpilo viac než 350 zákazníkov
Beáta, Most pri BA 31.05.2020
2 ks a hodia sa nám do obývačky
Michaela, Bratislava 28.09.2016
Dizajn pekny
Pánty nič moc, ale vzhladom na cenu som spokojna
Zákazník rating 13.07.2016
hladal som presne tento typ nábytku pod Tv do obývačky ,nádherný Tv stolík,výborná cena
nádherná kvalitná skrinka pod TV ,pôsobí velmi pekne a doplna tak dizajnovo samotný interier izby
nie sú
Ing., Teplička nad Váhom rating 31.03.2016
všetko OK
Zákazník rating 04.03.2016
som spokojná
pekný, dodanie v poriadku
Erika, Kľače rating 03.02.2016
Pekný,elegantný, osvetlenie super.
Vysoký lesk čiernych skriniek som si predstavovala trošku inak.
Jirina, Gbely rating 01.02.2016
Krásny moderný kus nábytku
-ľahká údržba
#NÁZOV?
Zákazník rating 30.01.2016
doporučujem
pekný tak ako na obrázku
Katarina, Myjava rating 18.11.2015
Odporucam sme velmi spokojny tv stolik je krasny led svetlo svieti super ;)
Dlho sme cakali na dodanie inak v pohode :)
Maria, Revuca 07.07.2015
Som spokojna,len jeden roh je trocha poskodeny..asi prepravou....
Zákazník rating 04.06.2017
Jsem spokojený jen se mi trochu zdá, že bílá není úplně bílá, trošku zažloutlá a černé dvířka jsou v lesku. Bacha na otevírání dvířek, je to bez tlumení a aby s vám to váhou dvířek nevylomilo.
Zajímavý vzhled
Stabilní
Zákazník rating 17.07.2016
hladal som presne tento typ nábytku pod Tv do obývačky ,nádherný Tv stolík,výborná cena
nádherná kvalitná skrinka pod TV ,pôsobí velmi pekne a doplna tak dizajnovo samotný interier izby
Zákazník rating 04.03.2016
som spokojná
pekný, dodanie v poriadku
Marek, Brno rating 05.08.2015
Hezký moderní TV stolek. Jsme s ním spokojení až na dopravu a balení výrobku.
Dodání nábytku do 7 dní bylo nakonec 10 dní. Nedostatečné zabalení stolku na dopravu - krabice byla po převozu na některých místech rozervaná až na nábytek (naštěstí bez oděrek na dřevě). Všechny desky v balení byly špinavé tzn. před montáží všechny desky vysát a umýt. Některé desky měly poškrábaný povrch - špatně oddělené desky v balení, které o sebe třely
Lenka, Hradec Králové rating 27.05.2015
Hezký moderní vzhled, za tu nízkou cenu přijatelná kvalita
Trochu chatrnější skříňky, jinak ok
Tomáš, Paskov 15.02.2015
Pěkná skříňka za dobrou cenu. Spokojenost
Bernadett, Martfű 10.10.2016
semmifele
Máté, Balatonlelle 28.09.2016
szép tervezes
a pántok semmi extra, de az ár miatt elégedett vagyok
Arion, Turda rating 03.02.2020
-calitate foarte buna
-se imbina perfect piesele
-putin peste asteptari la cum arata in realitate
Mihaela, Baia de Aramă 28.09.2016
Design frumos
asteptam balamale mai de calitate..dar daca tin cont de pret…nu pre pot reprosa
Hodnotenia zakaznikov z inych krajin (10)
Mohlo by Vás zaujímať
Konferenčný stolík BRW Erla LAW/110
89 €
do 10 prac. dní
Vitrína Neo 27 ZZ N1 (s osvetlením)
243,90 € 243,90 €
Do 1-3 týždňov
Komoda Evorila (dub grandson + biela)
183 €
Skladom > 5 ks
Máte otázku k TV stolíku? Radi Vám poradíme
Spýtajte sa nás
02/20 570 670
Online formulár
15.03.2017   Návštevník
V tom viacfarebnom LED sa daju vyberat farby a zostane
naladena farba ktoru chcem? Alebo sa premienaju farby neustale nejako?
Je tam asi volitelnych viac farieb. A zahrna asi aj farby bielu aj
modru ako su samotne biele led ako aj modre led?
NovýNábytok.sk
Je možné nechať farby premieňať, alebo zastaviť na Vami zvolenej. Obsahuje aj bielu a modrú farbu.
21.12.2016   Návštevník
Dá sa k stolíku objednať LED osvetlenie?
NovýNábytok.sk
Áno, je v ponuke modré a biele alebo viacfarebné. O cene Vás radi informujeme, keď pošlete dotaz na info@novynabytok.sk.
09.12.2015   Návštevník
Máte montážny návod k LED osvetleniu?
12.10.2015   Návštevník
TV stolík má otvor pre audio?
NovýNábytok.sk
Áno, v stredovej časti sú 2 otvory.
29.07.2015   Viera Kapolková
Chcela by som sa opýtať ako sa otvárajú dvierka na stolíku.
NovýNábytok.sk
V montaznom navode mate moznost vidiet umiestnenie pantov na dvierkach. Dvierka sa vyklapaju.

http://www.novynabytok.sk/pub/faq/780040/Helix_TV.pdf
04.05.2015   Benkova
Chcela by som sa opýtať, z akého materiálu je tento TV stolík vyrobený, ide o MDF materiál, alebo je to fóliovaná drevotrieska, a ešte čo to znamená, že je to kombinácia biela + biely lesk (niektoré časti sú matné?)
NovýNábytok.sk
Stolík Helix je z drevotriesky. Korpus je matný a dvierka sú lesklé.
18.03.2015   Návštevník
Je možné poličku v strede polohovať?
NovýNábytok.sk
Nie, strednú poličku na DVD nie je možné polohovať.
17.01.2015   Jan Birčák
Ake su rozmery stolika?
NovýNábytok.sk
Detailne presne rozmery stolika najdete tu: http://www.novynabytok.sk/pub/faq/780042/helix.jpg
Už vám nič neutečie
Buďťe prvý, kto sa dozvie o všetkých akciách a novinkách. Prihlásením súhlasíte so spracovaním osobných údajov.
Odteraz vám neutečie žiadna zo zliav ani noviniek.
Ak vám novinky nechodia, mrknite, či nepadajú do spamu.
60-dňová garancia vrátenia tovaru
60 dní garancia

Vrátenie tovaru do 60 dní
Kupujúcemu vzniká právo na odstúpenie od kúpnej zmluvy za podmienok upravených zákonom č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa do 14 dní odo dňa prevzatia tovaru.

My Vám však ponúkame možnosť vrátenia nepoužitého tovaru aj po zákonom stanovenej lehote, a to až do 60 dní.

Tovar musí byť v originálnom nepoškodenom obale, nerozbalený, nepoužívaný a kompletný. Montovaný tovar nie je možné vrátiť. V prípade vrátenia otvoreného tovaru alebo tovaru v poškodenom obale, vám bude strhnutých 30 % z ceny. Využitie predĺženej lehoty na vrátenie tovaru kupujúcim nie je možné pri výrobkoch, ktoré kupujúci získal v reklamačnom konaní (výmena za nový kus), atypický tovar (vyrobený na mieru) a výrobkoch z kategórie Bazár a Výpredaj.

Odstúpenie od kúpnej zmluvy musí obsahovať identifikáciu kupujúceho, číslo a dátum objednávky, presný názov tovaru, spôsob, akým má predávajúci vrátiť už prijaté plnenie najmä číslo účtu, poštovú adresu a dôvod odstúpenia od zmluvy. Zároveň s odstúpením od kúpnej zmluvy je kupujúci povinný doručiť predávajúcemu tovar v originálnom obale spolu s príslušenstvom vrátane dokumentácie, návodu, záručného listu, dokladu o zaplatení, prípadných darčekov obdržaných k tovaru, všetkých častí prípadného akciového setu alebo zostavy a pod. na adresu nášho skladu.

Viac informácií o možnosti odstúpenia od zmluvy nájdete v Obchodných podmienkach

Tieto ustanovenia platia pre objednávky prijaté od 1.11.2016 a nie je ich možné uplatniť spätne. Táto ponuka platí iba pre fyzické osoby - nepodnikateľov.
Doprava tovaru vrámci celej SR!

Nákup do 500 €
Cena dopravy
7,90 €
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Zavoláme Vám 1-2 dni pred expedíciou a dohodneme si presný dátum dodania tak, aby vám vyhovoval.
Nákup nad 500 € alebo tovar označený Doprava Zadarmo
Cena dopravy
Zadarmo
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Zavoláme Vám 1-2 dni pred expedíciou a dohodneme si presný dátum dodania tak, aby vám vyhovoval.
Osobný odber v Martine
Cena dopravy
Zadarmo
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Keď bude Vaša objednávka pripravená, zavoláme vám, a môžete si ju prísť vyzdvihnúť.

Kompletné informácie o doprave nábytku.