02/20 570 670 (8:00 - 20:00) Blog Všetko o nákupe Kontakt Sledovanie objednávky

Spálňa BRW Libera Komplet Libera

TIP mesiaca
Skladom posledný kus! Dodáme do štvrtka 31.5.
Doručenie len za 7,90 € ale aj Zadarmo
Prevedenie na obrázku: Buk Tatra
Moderná a svieža spáľňová zostava pozastávajúca z priestrannej šatníkovej skrine, manželskej postele a praktického nočného stolíka. Šatníková skriňa má praktické zrkadlo v prostrednom paneli. Skriňa a nočný stolík majú širšie kovové úchyty. Pekné fa... Celý popis »
Farebné prevedenie:
Vyberte si prosím prevedenie
ks
Skladom posledný kus! Dodáme do štvrtka 31.5.
Doručenie len za 7,90 € ale aj Zadarmo
Telefonická objednávka / otázka:
Hodnotenia spálne:
96% Priemerné hodnotenie
z 16 hodnotení
5 hviezdičiek
13x
4 hviezdičky
3x
3 hviezdičky
2 hviezdičky
1 hviezdička

Spálňa BRW Libera Komplet Libera

Prevedenie na obrázku:
Buk Tatra
Výška:
- cm
Šírka:
- cm
Hĺbka:
- cm
Hmotnosť:
159.85 kg
Popis:
Moderná a svieža spáľňová zostava pozastávajúca z priestrannej šatníkovej skrine, manželskej postele a praktického nočného stolíka. Šatníková skriňa má praktické zrkadlo v prostrednom paneli. Skriňa a nočný stolík majú širšie kovové úchyty. Pekné farebné prevedenie buk tatra presvetlí vaše spálne.
Informácia:
Cena spálňovej zostavy zahŕňa: 1x šatníková skriňa, 1x manželská posteľ, 2x nočný stolík.
Rozmery:
posteľ: 35,5-60,5 x 165 x 203,5 cm (v. š. h.)
skriňa: 205 x 150 x 54 cm (v. š. h.)
nočný stolík: 39 x 45 x 36 cm (v. š. h.)
Upozornenie:
Posteľ je dodávaná bez roštu a matraca. Tie si môžete vybrať a priobjednať z nášho internetového obchodu.
Radosť z nákupu Vám garantujeme:
21 109 ks nábytku skladom
Technické informácie:
Dodacia doba:
Do týždňa
7,90 €
Záruka
24 mesiacov
Výška:
- cm
Šírka:
- cm
Hĺbka:
- cm
Hmotnosť:
159.85 kg
Kód produktu:
735356
K tejto spálni sa zíde
Máte otázku k spálni? Radi Vám poradíme
Spýtajte sa nás
02/20 570 670
Online formulár
20.06.2015   jana pulitova
Chcela by som sa poradit aky rost a matrac by ste mi poradili k tejto spalni.
02.10.2014   Nikola
Prosim vas aky je montazny plan skrine a postele?
02.10.2014   Nikola
Je vhodny do postele aj matrac vysoky 11cm?
NovýNábytok.sk
Áno, kľudne môžete použiť aj 11cm vysoký matrac.
12.05.2014   Adela
Chcem sa spytat,aku velkost matraca na dlzku je treba k posteli Libera.
NovýNábytok.sk
Do tejto postele pasujú matrace rozmerov 200x160cm resp. 2x 200x80cm.
07.02.2014   Silvia
Chcem sa opýtať či je súčasťou postele aj matrac a rošt.
NovýNábytok.sk
Matrac a rošt nie sú súčasťou postele.
02.01.2014   Návštevník
To je aj s rostom a matracom?
NovýNábytok.sk
Spalna je dodavana bez rostu a matraca. V pripade zaujmu nas prosim kontaktujte, mame v ponuke vhodne rosty a takisto matrace.
05.12.2013   Kveta
K manzelskej posteli je nutne dokupit rost aj matrac?
NovýNábytok.sk
Ano k posteli je potrebne dokupit aj rost a matrac.
10.11.2013   Návštevník
Ta postel je uz aj s rostom a matracom?
NovýNábytok.sk
Postel je bez rostu a matraca.

Hodnotenia spálne:

Priemerné hodnotenie
(hodnotilo 16 zákazníkov)
96%
5 hviezdičiek
13x
4 hviezdičky
3x
3 hviezdičky
2 hviezdičky
1 hviezdička
Zákazník rating
je krásna,
pekné prevedenie
Dana, Borský Mikuláš rating
pekná,kvalitne urobená,skriňa velká-super,farba výborná-ja som spokojná.Účel splnila! :-)
Všetky recenzie (5)
60-dňová garancia vrátenia tovaru
60 dní garancia

Vrátenie tovaru do 60 dní
Kupujúcemu vzniká právo na odstúpenie od kúpnej zmluvy za podmienok upravených zákonom č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa do 14 dní odo dňa prevzatia tovaru.

My Vám však ponúkame možnosť vrátenia nepoužitého tovaru aj po zákonom stanovenej lehote, a to až do 60 dní.

Tovar musí byť v originálnom nepoškodenom obale, nerozbalený, nepoužívaný a kompletný. Montovaný tovar nie je možné vrátiť. V prípade vrátenia otvoreného tovaru alebo tovaru v poškodenom obale, vám bude strhnutých 30 % z ceny. Využitie predĺženej lehoty na vrátenie tovaru kupujúcim nie je možné pri výrobkoch, ktoré kupujúci získal v reklamačnom konaní (výmena za nový kus) a atypický tovar (vyrobený na mieru).

Odstúpenie od kúpnej zmluvy musí obsahovať identifikáciu kupujúceho, číslo a dátum objednávky, presný názov tovaru, spôsob, akým má predávajúci vrátiť už prijaté plnenie najmä číslo účtu, poštovú adresu a dôvod odstúpenia od zmluvy. Zároveň s odstúpením od kúpnej zmluvy je kupujúci povinný doručiť predávajúcemu tovar v originálnom obale spolu s príslušenstvom vrátane dokumentácie, návodu, záručného listu, dokladu o zaplatení, prípadných darčekov obdržaných k tovaru, všetkých častí prípadného akciového setu alebo zostavy a pod. na adresu nášho skladu.

Viac informácií o možnosti odstúpenia od zmluvy nájdete v Obchodných podmienkach

Tieto ustanovenia platia pre objednávky prijaté od 1.11.2016 a nie je ich možné uplatniť spätne. Táto ponuka platí iba pre fyzické osoby - nepodnikateľov.
Doprava tovaru vrámci celej SR!

Nákup do 500 €
Cena dopravy
7,90 €
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Zavoláme Vám 1-2 dni pred expedíciou a dohodneme si presný dátum dodania tak, aby vám vyhovoval.
Nákup nad 500 € alebo tovar označený Doprava Zadarmo
Cena dopravy
Zadarmo
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Zavoláme Vám 1-2 dni pred expedíciou a dohodneme si presný dátum dodania tak, aby vám vyhovoval.
Osobný odber v Martine
Cena dopravy
Zadarmo
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Keď bude Vaša objednávka pripravená, zavoláme vám, a môžete si ju prísť vyzdvihnúť.

Kompletné informácie o doprave nábytku.