Obývacia stena Rudby XL (biela)

-33%
Prevedenie na obrázku: Biela
Obývacia stena, ktorá je funkčná pozostáva z viacerých komponentov. Skladá sa z vysokej vitríny, police a TV stolíka. TV skrinka je zabudovaná do obývacej steny a je vybavená mies... Celý popis »
429 € Ušetríte 140,00 € (33%) 289 € s DPH
Ďalšie varianty:
Obývacia stena Rudby XL (dub lefkas)
Obývacia stena Rudby XL (biela + betón)
Obývacia stena Rudby XL (dub sonoma)
Obývacia stena Rudby XL (dub lefkas + grafit)
Obývacia stena Rudby XL (biela)
429 € 289 €
ks
Do 2-4 týždňov
Telefonická objednávka / otázka:
Kód produktu:
610109
Prevedenie na obrázku:
Biela
Výška:
190 cm
Šírka:
300 cm
Hĺbka:
33,8-40,2 cm
Hmotnosť:
117.5 kg
Záruka
24 mesiacov

Popis:

Obývacia stena, ktorá je funkčná pozostáva z viacerých komponentov. Skladá sa z vysokej vitríny, police a TV stolíka. TV skrinka je zabudovaná do obývacej steny a je vybavená miestom pre audio/video zariadenia. Vďaka príjemnej farbe bude vhodná do každej obývacej miestnosti.

Vitrína (v.š.h.):
190 x 75 x 34 cm
TV stolík (v.š.h.):

32 x 140 x 40 cm

Políčka (v.š.h.):
16 x 150 x 18 cm

Materiál:

laminovaná drevotrieska

Hrany:

čiastočné použirie PVC

Prečítajte si z nášho Blogu:

Nakupujte nábytok na splátky cez Ahoj alebo Quatro

nábytok na splátky Quatro nábytok na splátky Ahoj Ktorýkoľvek tovar z našej ponuky v hodnote minimálne 100 Eur je možné kúpiť na splátky online cez spoločnosť Ahoj alebo Quatro. Výšku splátok, akontáciu a dobu splácania si môžete overiť pomocou splátkovej kalkulačky. Postup ako objednať tovar na splátky nájdete na nižšie uvedených odkazoch.

Súvisiace produkty
-31%
Skrinka Rudby 2F (dub sonoma)
129 € 89 €
Do 2-4 týždňov
-33%
Obývacia stena Rudby XL (dub lefkas)
429 € 289 €
Do 2-4 týždňov
-32%
Komoda Rudby (dub sonoma)
219 € 149 €
Do 2-4 týždňov
-33%
Obývacia stena Rudby XL (biela + betón)
429 € 289 €
Do 2-4 týždňov
-33%
Obývacia stena Rudby XL (dub sonoma)
429 € 289 €
Do 2-4 týždňov
Hodnotenia obývacej steny:
82%
4x
1x
Hodnotilo 5 zákazníkov
Zákazníci napísali 7 recenzie
Kúpilo viac než 40 zákazníkov
Eva, Snina 07.03.2020
Rýchle dodanie
Cena
Vzhľad
Gabriel, Krivá 213 24.02.2020
Tovar bol dodaný načas v nepoškodenom stave
ANDREA, LIPT.MIKULAS rating 22.02.2020
Som velmi spokojna.
Veronika, Kuzmice 02.11.2019
Cena
Úložný priestor
, GOGOSU 23.04.2020
ESTE O FIRMA SERIOASA ,
Temneanu, Iasi rating 11.02.2020
Solutii ingenioase de montare. Felicitări!
Constantin, Timisoara 27.12.2019
Mulțumită. Mobila este exact ca in prezentare!
Hodnotenia zakaznikov z inych krajin (3)
Mohlo by Vás zaujímať
-24%
Konferenčný stolík Irvine I17 (jaseň tmavý)
79 € 59,90 €
do 10 prac. dní
-25%
Konferenčný stolík Opal
72,90 € 54,90 €
do 10 prac. dní
-38%
Šatníková skriňa Svalga 1D (dub sonoma)
159 € 99 €
Do 1-3 týždňov
-8%
Konferenčný stolík MEDEA
53 € 49 €
Do 2-3 týždňov
Máte otázku k obývacej stene? Radi Vám poradíme
Spýtajte sa nás
02/20 570 670
Online formulár
20.11.2019   Návštevník
Aká je cena osvetlenia?
NovýNábytok.sk
39,9 euro a vola sa LED-4 BI-2KPL
Už vám nič neutečie
Buďťe prvý, kto sa dozvie o všetkých akciách a novinkách. Prihlásením súhlasíte so spracovaním osobných údajov.
Odteraz vám neutečie žiadna zo zliav ani noviniek.
Ak vám novinky nechodia, mrknite, či nepadajú do spamu.
60-dňová garancia vrátenia tovaru
60 dní garancia

Vrátenie tovaru do 60 dní
Kupujúcemu vzniká právo na odstúpenie od kúpnej zmluvy za podmienok upravených zákonom č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa do 14 dní odo dňa prevzatia tovaru.

My Vám však ponúkame možnosť vrátenia nepoužitého tovaru aj po zákonom stanovenej lehote, a to až do 60 dní.

Tovar musí byť v originálnom nepoškodenom obale, nerozbalený, nepoužívaný a kompletný. Montovaný tovar nie je možné vrátiť. V prípade vrátenia otvoreného tovaru alebo tovaru v poškodenom obale, vám bude strhnutých 30 % z ceny. Využitie predĺženej lehoty na vrátenie tovaru kupujúcim nie je možné pri výrobkoch, ktoré kupujúci získal v reklamačnom konaní (výmena za nový kus), atypický tovar (vyrobený na mieru) a výrobkoch z kategórie Bazár a Výpredaj.

Odstúpenie od kúpnej zmluvy musí obsahovať identifikáciu kupujúceho, číslo a dátum objednávky, presný názov tovaru, spôsob, akým má predávajúci vrátiť už prijaté plnenie najmä číslo účtu, poštovú adresu a dôvod odstúpenia od zmluvy. Zároveň s odstúpením od kúpnej zmluvy je kupujúci povinný doručiť predávajúcemu tovar v originálnom obale spolu s príslušenstvom vrátane dokumentácie, návodu, záručného listu, dokladu o zaplatení, prípadných darčekov obdržaných k tovaru, všetkých častí prípadného akciového setu alebo zostavy a pod. na adresu nášho skladu.

Viac informácií o možnosti odstúpenia od zmluvy nájdete v Obchodných podmienkach

Tieto ustanovenia platia pre objednávky prijaté od 1.11.2016 a nie je ich možné uplatniť spätne. Táto ponuka platí iba pre fyzické osoby - nepodnikateľov.
Doprava tovaru vrámci celej SR!

Nákup do 500 €
Cena dopravy
7,90 €
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Zavoláme Vám 1-2 dni pred expedíciou a dohodneme si presný dátum dodania tak, aby vám vyhovoval.
Nákup nad 500 € alebo tovar označený Doprava Zadarmo
Cena dopravy
Zadarmo
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Zavoláme Vám 1-2 dni pred expedíciou a dohodneme si presný dátum dodania tak, aby vám vyhovoval.
Osobný odber v Martine
Cena dopravy
Zadarmo
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Keď bude Vaša objednávka pripravená, zavoláme vám, a môžete si ju prísť vyzdvihnúť.

Kompletné informácie o doprave nábytku.