Botník (skrinka na topánky) Fembi-02 (čerešňa americká)

Skladom > 5 ks Dodáme do štvrtka 30.9.
Prevedenie na obrázku: Čerešňa Americká
Kvalitný a masívný toto je botník FP-02. Je trojdverový a praktický, ponúka dostatok miesta. Je vyrobený z kvalitného materiálu.... Celý popis »
118 € s DPH
Ďalšie varianty:
118 €
-
+
Skladom > 5 ks Dodáme do štvrtka 30.9.
Telefonická objednávka / otázka:
Kód produktu:
788868
Prevedenie na obrázku:
Čerešňa Americká
Výška:
66,7 cm
Šírka:
112,4 cm
Hĺbka:
36,8 cm
Hmotnosť:
31 kg
Záruka
24 mesiacov
Popis:

Kvalitný a masívný toto je botník FP-02. Je trojdverový a praktický, ponúka dostatok miesta. Je vyrobený z kvalitného materiálu.

Materiál:

MDF laminovaná

Na stiahnutie (download):
Montážny návod (0.57 MB)
Kompletný návod ako si zmontovať Váš nový nábytok

Nakupujte nábytok na splátky cez Ahoj alebo Quatro

Ktorýkoľvek tovar z našej ponuky v hodnote minimálne 100 Eur je možné kúpiť na splátky online cez spoločnosť Ahoj alebo Quatro. Výšku splátok, akontáciu a dobu splácania si môžete overiť pomocou splátkovej kalkulačky. Postup ako objednať tovar na splátky nájdete na nižšie uvedených odkazoch.
Súvisiace produkty
-31%
229 € 159 €
Skladom
-20%
69 € 54,90 €
5-10 dní
-32%
339 € 229 €
Do 12-14 týždňov
140,90 €
5-10 dní
Hodnotenia botníka:
94%
13x
1x
Hodnotilo 14 zákazníkov
Zákazníci napísali 19 recenzie
Kúpilo viac než 60 zákazníkov
Erika, Starý Hrádok rating 16.07.2021
Je veľmi pekný, priestorovo veľký, ľahká údržba.
Ľubomír, Modra rating 18.06.2021
Ľahká montáž.
Alžbeta, Boldog 09.11.2020
Všetky diely sedia - spoľahlivosť, ústretovosť, seriózny kurier ďakujem.
Magda, Považská Bystrica 04.10.2020
Spokojná.
Alena, Martin 18.08.2019
Botník je velmi pekný, presne sedia diely.
Zákazník rating 12.03.2018
krajši ako na obrázku, som spokojná, kvalita super
Ing.Helena, Košice 17.02.2016
pekný design
nič
Božena, Mladá Boleslav 19.05.2020
Je naprosto dokonalý.
Lubomír, Kopřivnice 06.03.2020
Jsem spokojen doporučím
Alena, Dolní Bělá 23.02.2020
Botník je moc pěkný a prostorný. Jsem spokojená a určitě se zase na váš obchod obrátíme.
Iveta, Temelín 18.02.2020
komunikace s dodavatelem skvělá, perfektně vše klaplo
Juhász, Veresegyház rating 20.04.2021
Sok cipő elfér benne a polcokon. Jól néz ki.
Nem tapasztaltunk ilyet
Altfater, Jágónak rating 02.10.2020
Nagyon szép a szekrény,hibátlan!
Lapokban érkezett,hianytalan alkatrészekkel.
Selmeczi, Békéscsaba 18.05.2020
Csodálatosan szép, könnyű összeszerelni, minőségi anyg! Egyszóval remek!
Kovácsné, Budapest 06.03.2020
Rendben volt
ichim, Urziceni 25.12.2020
Foarte multumita!Totul a decurs asa cum ma asteptam!
Cotea, Sângeorgiu de Pădure rating 07.10.2020
Sunt mulțumită de produs, se potrivește pentru casa noastră și spațiul unde l-am instalat.
Sanda, Cluj-Napoca 28.01.2020
Aspectuos, incapator, util.
Diana, Sibiu 06.11.2019
Pantofarul e super. Daca si instructiunile ar fi in romana, ar fi totul perfect.
Hodnotenia zakaznikov z inych krajin (12)
Mohlo by Vás zaujímať
-28%
109 € 79 €
5-10 dní
69 €
Skladom > 5 ks
-35%
468,90 € 303 €
5-10 dní
-35%
199 € 129 €
Do 2-4 týždňov
Máte otázku k botníku? Radi Vám poradíme
Spýtajte sa nás
02/20 570 670
Online formulár
Už vám nič neutečie
Buďťe prvý, kto sa dozvie o všetkých akciách a novinkách. Prihlásením súhlasíte so spracovaním osobných údajov.
Odteraz vám neutečie žiadna zo zliav ani noviniek.
Ak vám novinky nechodia, mrknite, či nepadajú do spamu.
60-dňová garancia vrátenia tovaru
60 dní garancia

Vrátenie tovaru do 60 dní
Kupujúcemu vzniká právo na odstúpenie od kúpnej zmluvy za podmienok upravených zákonom č. 102/2014 Z.z. o ochrane spotrebiteľa do 14 dní odo dňa prevzatia tovaru.

My Vám však ponúkame možnosť vrátenia nepoužitého tovaru aj po zákonom stanovenej lehote, a to až do 60 dní.

Tovar musí byť v originálnom nepoškodenom obale, nerozbalený, nepoužívaný a kompletný. Montovaný tovar nie je možné vrátiť. V prípade vrátenia otvoreného tovaru alebo tovaru v poškodenom obale, vám bude strhnutých 30 % z ceny. Využitie predĺženej lehoty na vrátenie tovaru kupujúcim nie je možné pri výrobkoch, ktoré kupujúci získal v reklamačnom konaní (výmena za nový kus), atypický tovar (vyrobený na mieru) a výrobkoch z kategórie Bazár a Výpredaj.

Odstúpenie od kúpnej zmluvy musí obsahovať identifikáciu kupujúceho, číslo a dátum objednávky, presný názov tovaru, spôsob, akým má predávajúci vrátiť už prijaté plnenie najmä číslo účtu, poštovú adresu a dôvod odstúpenia od zmluvy. Zároveň s odstúpením od kúpnej zmluvy je kupujúci povinný doručiť predávajúcemu tovar v originálnom obale spolu s príslušenstvom vrátane dokumentácie, návodu, záručného listu, dokladu o zaplatení, prípadných darčekov obdržaných k tovaru, všetkých častí prípadného akciového setu alebo zostavy a pod. na adresu nášho skladu.

Viac informácií o možnosti odstúpenia od zmluvy nájdete v Obchodných podmienkach

Tieto ustanovenia platia pre objednávky prijaté od 1.11.2016 a nie je ich možné uplatniť spätne. Táto ponuka platí iba pre fyzické osoby - nepodnikateľov.
Dodacia doba počas bežného roka. S blížiacimi sa vianočnými sviatkami sú v tejto náročnej dobe kapacity limitované - ako kapacity výrobcov, dodávateľov, dopravcov, tak aj naše vlastné skladové a logistické. Spravíme všetko pre to, aby sme doručili objednávku do Vianoc, ale pri tomto produkte to už nedokážeme garantovať. Ak hľadáte tovar s garanciou doručenia do Vianoc, nájdete ho v našej ponuke s označením "do Vianoc".
Doprava tovaru vrámci celej SR!

Nákup do 500 €
Cena dopravy
7,90 €
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Zavoláme Vám 1-2 dni pred expedíciou a dohodneme si presný dátum dodania tak, aby vám vyhovoval.
Nákup nad 500 € alebo tovar označený Doprava Zadarmo
Cena dopravy
Zadarmo
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Zavoláme Vám 1-2 dni pred expedíciou a dohodneme si presný dátum dodania tak, aby vám vyhovoval.
Osobný odber v Martine
Cena dopravy
Zadarmo
Čas dodania
Podľa produktov v košíku
Ako prebieha dodanie?
Keď bude Vaša objednávka pripravená, zavoláme vám, a môžete si ju prísť vyzdvihnúť.

Kompletné informácie o doprave nábytku.