Home Dekorácie do bytu a bytové doplnky :) Vyrobte si dekoráciu z krabice od pizze!

Vyrobte si dekoráciu z krabice od pizze!

by Anita

Milujete pizzu a pravidelne si ju objednávate domov alebo do práce? Potom ste už určite nejakú tú krabicu od pizze vyhodili a pritom ste ju mohli premeniť na niečo originálne, praktické alebo dekoratívne. Je pravda, že použitá krabica môže byť mastná a „napáchnutá“ od vášho obľúbeného jedla, našťastie sa dá kúpiť aj nová krabica. Vďaka vlastnoručne vyrobeným doplnkom z krabice od pizze bude každému jasné, že ju proste milujete!

Foto: © 2017 Pixabay

Obrazy z krabice na pizzu

Chcete si izbu vyzdobiť vlastnoručne vyrobenými obrazmi? Tak si pripravte nožnice, lepidlo na papier, na papieri vytlačené alebo nakreslené obrazy, bielu akrylovú farbu, štetec a samozrejme krabice od pizze.

Obrázky alebo nápisy, ktoré ste si vytlačili na papier môžete vystrihnúť alebo nalepiť na krabicu v celku. Obrázok samozrejme môžete dozdobiť čímkoľvek – baliacim papierom, flitrami, trblietkami alebo inými dekoráciami. Postup nájdete aj v nasledujúcom videu.

Polička na koreniny

Prázdnu krabicu od pizze môžete využiť aj v kuchyni ako poličku na fľaštičky s koreninami. Potrebovať budete nožnice alebo nôž, pravítko, ceruzku, lepiacu pásku, farebný alebo baliaci papier. Originálnu poličku môžete mať položenú na kuchynskej linke alebo si ju zavesiť na stenu. Svoju zručnosť v kuchyni teda nemusíte prejaviť len pri šporáku, ale aj výrobou takýchto originálnych a praktických doplnkov. Ako vyrobiť poličku na koreniny si môžete pozrieť v nasledujúcom videu.

Praktický organizér na šperky a iné drobnosti

Organizér na šperky, koráliky alebo drobné kancelárske potreby sa hodí vždy. Vlastnoručne vyrobené veci sa veľmi cenia a to hlavne v prípade, že ich niekomu venujete ako darček.  Organizér poteší každú slečnu a určite nájde svoje miesto na komode či toaletnom stolíku.

Na jeho výrobu budete potrebovať krabicu od pizze, papierovú tubu (môžete použiť napr. od chipsov alebo kúpiť v papiernictve), pravítko, ceruzku, gumičku, farebný papier alebo látku, lepidlo, nožnice, stužku. Organizér na šperky môžete pochopiteľne ozdobiť podľa svojich predstáv. Postup a inšpiráciu nájdete vo videu.

Ako by ste krabicu od pizze využili vy? Skúšali ste z nej už vyrobiť niečo originálne a praktické?

Ak sa vaša prvá šperkovnica vydarila a máte chuť ďalej tvoriť, inšpirujte sa ďalším návodom: 4 tipy ako vyrobiť originálny fotorámik

 

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť