Home Netradičné bývanie Vďaka sektorovému nábytku si poskladáte ideálnu obývačku

Vďaka sektorovému nábytku si poskladáte ideálnu obývačku

by blog.novynabytok.sk

Neviete si vybrať spomedzi nepočetného množstva obývacích stien? Alebo máte jednoducho tak malú alebo atypickú obývačku, že sa vám do nej jednoducho nezmestí? Nemusíte sa tým trápiť. Riešením je totiž sektorový nábytok, pomocou ktorého si môžete vykladať obývaciu izbu presne podľa svojich predstáv a možností.

Famm_Paris_79862_biela_matna_nadstavbaVlastnosti a výhody sektorového nábytku

Hoci sektorový nábytok nie je žiadnou novinkou a svoje by o ňom vedeli rozprávať už aj mnohí pamätníci, stále sa nájde množstvo ľudí, ktorým je tento pojem neznámy. Sektorový nábytok dostáva často prívlastky ako modulový či systémový. Akokoľvek ho nazveme, všetko napovedá tomu, že ide o variabilný a mimoriadne praktický nábytok, z ktorého si dokážete vytvoriť ľubovoľnú nábytkovú zostavu.

Skladá sa totiž z veľkého množstva kombinovateľných častí nábytku, z ktorých si stačí vybrať jednotlivé kúsky podľa vašich vlastných kritérií. Vďaka sektorovému nábytku si tak dokážete jednoducho vyskladať zariadenie akejkoľvek miestnosti. Nemusíte tak kupovať hotovú obývaciu stenu, ale vyberiete si z ponuky skriniek, poličiek, regálov, konferenčných stolíkov či vitrín to, čo skutočne potrebujete a chcete. Navyše, to všetko podľa vášho vkusu a priestorových možností obývacej izby.

famm_miestnosti_interierova_Paris_10

Môžete sa nechať inšpirovať alebo naplno uplatniť svoju kreativitu

Áno, ten, kto chce čo najoriginálnejší nábytok, volí najmä cestu nábytku na mieru. Táto voľba je však neraz neporovnateľne drahšia a vyžaduje si aj viac času. Sektorový nábytok pritom taktiež ponúka široké spektrum možností, ako uplatniť svoju kreativitu a vytvoriť si jedinečnú miestnosť, teda takú, akú nemá nikto iný. Veď výber jednotlivých kúskov nábytku a ich rozmiestnenie je jedine na vás.

Ak však nepatríte k tým najkreatívnejším ľuďom a nechcete strácať čas, môžete sa nechať inšpirovať fotografiou miestnosti, ktorá je pri sektorovom nábytku vždy k dispozícii a na ktorej je dokonale rozmiestnená celá zostava. Vaša obývačka tak môže vyzerať presne ako z katalógu.

famm_miestnosti_interierova_Paris_8

Sektorový nábytok Paris vás dostane svojou nadčasovou eleganciou a jednoduchosťou

Pre lepšiu predstavu sektorového nábytku sme vybrali jednu z mimoriadne aktuálnych zostáv s názvom Paris. Už názov tohto sektorového nábytku napovedá, že pôjde o elegantnú klasiku. Vyrobená bola s dôrazom na technické spracovanie, remeselnú kvalitu i materiálovú odolnosť.

famm_miestnosti_interierova_Paris_11Čisté línie, svetlý biely matný lak a jemné béžovo mosadzné rúčky, ktoré sú takmer neviditeľné, očaria najmä milovníkov jednoduchých čistých interiérov, ktoré nestratia na svojej aktuálnosti ani po niekoľkých rokoch. Sektorom Paris pritom môžete zariadiť nielen svoju obývačku, ale aj kanceláriu, spálňu či jedáleň. Nech už tento nábytok umiestnite kdekoľvek, v každom interiéri bude pôsobiť veľmi esteticky a elegantne.

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť