Home Nápady do záhrady S deťmi na záhrade: doprajte im pieskovisko či záhradný nábytok!

S deťmi na záhrade: doprajte im pieskovisko či záhradný nábytok!

by blog.novynabytok.sk
hurá leto!

Krásne slnečné dni sú ako stvorené pre detské šibalstvá. S vlastným pieskoviskom alebo záhradným domčekom budú mať o zábavu zaručene postarané!

Pozrite si našu ponuku záhradného nábytku pre deti. Veselé leto plné hier môže začať. 🙂

Detská šmýkačka

Detská šmýkačka

 

Dokonalé na spoznávanie sveta: pieskovisko

Spomínate si ešte na časy, keď ste boli bezstarostnými deťmi a hrávali sa na pieskovisku? Hry s pieskom obľubuje väčšina detí. Nakoľko je piesok prírodný materiál s charakeristickými vlastnosťami, je pre ne vhodný aj ako nástroj, cez ktorý spoznávajú svet a jeho fyzikálne zákonitosti. Možnosti pre objavovanie sú takmer nekonečné. Deti pomocou piesku rozvíjajú svoje jemné a hrubé motorické schopnosti, predstavivosť, tvorivosť, koordináciu aj pozornosť.

Záhradné pieskovisko s lavičkou

Záhradné pieskovisko s lavičkou

Hľadáte ideálne pieskovisko pre svojho drobca? Vyberte si u nás! Ponúkame kvalitné pieskoviská z dreveného masívu, či už klasické, alebo aj s ďalšími pridanými funkciami, napríklad pieskovisko s praktickými lavičkami. Pieskovisko s poklopom je chránené pred dažďom a model so strieškou poskytne úkryt pred slnkom.

Záhradné pieskovisko MO250

Záhradné pieskovisko MO250

K pieskovisku stačí už len kvalitný čistý piesok a niekoľko hračiek: krhlička, sitko, vedierko, lopatku, hrabličky a formičky na koláčiky. Kopec zábavy ponúka aj tatrovka, fúrik alebo mlyn na piesok a vodu. Hračky do piesku sa vyrábajú väčšinou z plastu, ktorý je odolný a zároveň ľahký.

 

k vybraným pieskoviskám od nás získate aj darček - formičky

k vybraným pieskoviskám od nás získate aj darček – formičky

 

akcie až -53%

 

Zdroj nikdy nekončiacej zábavy: záhradný domček

Ktoré dieťa by po ňom netúžilo? Krásny záhradný domček si deti môžu užívať celé leto. Navyše počas horúcich dní poskytne príjemný úkryt pred slniečkom.

Detský domček pre deti Magic

Detský domček pre deti Magic

 

Rovnako ako dospeláci: štýlové posedenie

Záhradné posedenie pre vás veľkých ste už vyriešili, ale čo tí najmenší? Doprajte im ho tiež! Set na sedenie prispôsobený presne ich potrebám si jednoducho zamilujú. Využívať ho môžu kedykoľvek, pri papaní aj pri hraní.

Záhradný detský nábytok Ella (Masív)

Záhradný detský nábytok Ella (Masív)

Kreatívne dušičky poteší multifunkčný stolík stvorený na kreslenie, maľovanie a tvorenie. Používať ho môžu vonku, ale aj v interiéri, a tak zábavu neohrozí žiadne počasie.

Detský multifunkčný stolík Play

Detský multifunkčný stolík Play

 

Čítajte tiež: Zariaďujete detskú izbu? Tu je 5 krátkych tipov, ktoré vám možno nenapadli zoradených podľa veku Vášho pokladu

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť