Home Ako sa starať o nábytok Rozprávkové obliečky pre malé princezné aj superhrdinov

Rozprávkové obliečky pre malé princezné aj superhrdinov

by blog.novynabytok.sk
rozprávkové obliečky

Pri zariaďovaní bytu alebo izby treba myslieť na každý detail a dvojnásobne to platí pri detskej izbe. Preto sme pre vás pripravili novinku – rozprávkové posteľné obliečky, ktoré si zamilujete aj vy.

Deti sú predsa len najnáročnejší klienti aj interiéroví dizajnéri. Ak im chcete urobiť radosť, tak určite s rozprávkovými posteľnými obliečkami, ktoré ich v noci prenesú do Ľadového kráľovstva alebo žltého sveta Minoňov.

Detské obliečky 200x160 cm - Minions - 03

Detské obliečky 200×160 cm – Minions – 03

Mrknúť všetky motívy!

Veselé detské posteľné prádlo

Už ste pre svoje ratolesti vybrali stôl, stoličku aj posteľ a dá sa povedať, že detská izba je zariadená? Aby sa dieťa vo svojej izbičke cítilo naozaj príjemne, treba myslieť aj na detaily, ku ktorým patria napríklad aj rozprávkové detské obliečky. Miluje váš drobec Disney rozprávky, Elzu a Annu, Mimoňov alebo Bleska McQueena? Potom sa určite poteší posteľným obliečkam s obrázkom obľúbeného rozprávkového hrdinu. Možno sa vám práve vďaka tomu podarí dostať do postele aj deti, ktorým sa veľmi nechce spať.

2

Detské obliečky 200×160 cm – Finding dory 005

Tieto obliečky sa nezapínajú na gombíky, ale majú praktický zips. To znamená, že sa nebudú rozopínať, vyvliekať a nezhrozí ani odtrhnutie gombíkov. Prať  by ste ich mali obrátené naruby pri teplote 40°, aby sa nepoškodila potlač. Obliečky s detským motívom vám ponúkame v rozmeroch 135 x 100 cm, ale najmä 200 x 140 cm a 200 x 160 cm.

Detské obliečky 200x160 cm - Barbie - 012

Detské obliečky 200×160 cm – Barbie – 012

Rozprávkové obliečky pre princezné

Poznáte dievčatko, ktoré by nebolo očarené Ľadovým kráľovstvom a Elzou? Nuž, asi každá malá slečna túto rozprávku zbožňuje, a preto máme v ponuke niekoľko druhov obliečok s motívom Frozen. Anna a Elza môžu robiť vašej dcérke spoločnosť celú noc a zaručene sa jej bude lepšie zaspávať so svojimi obľúbenými hrdinkami.

Detské obliečky 200x140 cm - Frozen - 05

Detské obliečky 200×140 cm – Frozen – 05

Chýbať nesmie, samozrejme, ani stará dobrá Barbie, ktorá sa teší obľube už niekoľko generácií. Je teda samozrejmé, že bábika Barbie má svoje miesto v detskej izbe a pokojne aj na detských obliečkach. Ak má vaša malá princezná rada Disney rozprávky a nevie sa rozhodnúť, ktorá princezná je tá najkrajšia a najlepšia, nevadí. Môže ich mať niekoľko naraz a to na obliečkach Princess.

Detské obliečky 200x140 cm - Princess - 001

Detské obliečky 200×140 cm – Princess – 001

Detské obliečky pre superhrdinov              

Je jasné, že chlapci majú úplne iné idoly a ružové obliečky neocenia. Čo sa im však určite zapáči, sú obliečky Avangers. Nájdu na nich totiž Ironmana, Hulka, Thora aj Kapitána Ameriku. A keďže chalani milujú rýchle autá, vybrať si môžu obliečky z filmu Autá, kde je hlavným hrdinom Blesk McQueen. V ponuke je viacero druhov a na väčšine z nich robia Bleskovi spoločnosť aj jeho kamaráti.

Detské obliečky 200x160 cm - Cars - 07

Detské obliečky 200×160 cm – Cars – 07

 Tak, ako je u dievčat obľúbená Barbie, u chlapcov je obľúbený Mickey Mouse, ktorý už tiež nepatrí k najmladším a možno ste ho zbožňovali aj vy. Keď už sme pri klasických rozprávkach, tak nesmieme vynechať ani Šmolkov a hlavne legendu – tatka Šmolka.

Už niekoľko rokov nielen deti, ale aj my dospelí zbožňujeme Mimoňov. A tak v našej ponuke nechýbajú ani obliečky Minions. Dokonca majú klasické rozmery 200 x 140 cm, takže môžete spraviť radosť svojim deťom, ale pokojne aj sebe.

Detské obliečky 200x160 cm - Smurfs - 04

Detské obliečky 200×160 cm – Smurfs – 04

A takto sa z parádnych mimoňových obliečok tešila naša malá výherkyňa zo septembrovej súťaže na Facebooku. Vyčarujte svojim najmilším podobný úsmev na tvári! 🙂

Detské obliečky 200x160 cm - Minions - 06

Detské obliečky 200×160 cm – Minions – 06

Aké rozprávkové postavičky majú vaše deti najradšej? Majú posteľné prádlo s hrdinami svojej obľúbenej rozprávky?

Čítajte tiež: Ako zariadiť študentskú izbu?

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť