Home Dekorácie do bytu a bytové doplnky :) Najkrajší adventný veniec: trendy v roku 2015 do bytu aj kancelárie

Najkrajší adventný veniec: trendy v roku 2015 do bytu aj kancelárie

by blog.novynabytok.sk
adventný veniec

DIY – Adventskranz / advent wreath by Olga Schäfer

December už klope na dvere a v obchodoch sa pomaly ale isto znovu objavujú vianočné dekorácie. Deti sa tešia, že dostanú adventný kalendár a vy rozmýšľate, kde zoženiete najlepšie vianočné nálepky na stenu alebo na okno.

K predvianočnému obdobiu nepochybne patria aj adventné vence, ktoré sa zaraďujú medzi najobľúbenejšie vianočné ozdoby. Pri troche šikovnosti a kreativity si ich vieme vyrobiť aj sami a ozdobiť si tak svoj príbytok alebo kanceláriu. Vianočný veniec by mal pôsobiť slávnostne, nie však nudne. Popustite uzdu svojej kreativity a vytvorte si taký adventný veniec, aký nebude mať nikto iný!

Aj vianočné vence podliehajú módnym trendom. Pozrime sa bližšie na to, čo je tento rok v kurze.

Papierový adventný veniec

Máte staré papiere, ktoré vám je ľúto vyhodiť? A čo tak staré knihy, ktoré sa už rozpadávajú a skončili by prinajhoršom niekde v zbere? Nechajte sa inšpirovať týmto videonávodom a vytvorte si skvelý handmade vianočný veniec z papierových ružičiek: 

alebo veľký veniec v štýle vintage, z nevyužitých knižiek:

Takúto parádnu vianočnú dekoráciu si môžete zavesiť na dvere a nemusíte sa báť, že budete pod ňou musieť vysávať ihličie.

Drevo trochu inak

Aj adventný veniec z prírodných materiálov môže byť moderný, cool a sexy, stačí ak ho trochu vylepšíme farbami a lesklými ozdôbkami. Tento rok je v kurze aj minimalistická farebná striedmosť. Stačia vám dve-tri farby. Môžete dokonca upustiť od tradičného kruhového tvaru. Pozrite si napríklad toto video: 

Pastelové farby

Ďalším trochu netradičným vianočným trendom sú mladistvé pastelové farby, pripomínajúce zariadenie v amerických mliečnych baroch v 50-tych rokoch minulého storočia. Hravé ružové, fialové, modré, zelené a žlté vence môžete ozvláštniť napríklad aj cukríkmi alebo salonkami. Zapojte do výroby svoje deti, určite spolu prídete na nejaký zaujímavý nápad. Inšpirujte sa týmto videom:

Páči sa vám tento článok? Podeľte sa oň s priateľmi :)

Komentáre

komentárov

Môže sa vám páčiť